Home Stiri mondene Brigitte Pastramă reacționează, după ce a anunțat că divorțează

Brigitte Pastramă reacționează, după ce a anunțat că divorțează

de Clara

Brigitte Pastramă a anunțat că urmează să divorțeze de Florin Pastramă. Când nimeni nu se aștepta la această veste, Brigitte a luat prin surprindere pe toată lumea.

Cu toate că vestea a venit de nicăieri, aceasta nu a făcut foarte multe declarații despre ceea ce se întâmplă, iar ultima postare a sa din mediul online a fost dedicată fiicei sale. Cele două au mers împreună la petrecerea Viva care s-a ținut ieri și au făcut o fotografie de care Brigitte este foarte mândră: „Mândră de fiica mea”.

În urmă cu ceva timp, Brigitte susținea că vrea un copil cu Florin Pastramă

„Ne dorim, normal. Încercăm să facem, dar nu mai vrem să facem tratament, că m-am simțit rău un an după tratamentul de fertilizare și m-a și costat al naibii de mult. M-am simțit foarte rău. Trebuie să-ți faci injecții singură, două pe zi. Mai ales, după ce nu mai faci tratamentul, îți e rău.

După ce am pierdut sarcina, mi-a fost foarte rău din cauza tratamentului hormonal. Nu te afectează când îl faci, te afectează după un an. Problema nu a fost la mine, la el e problema, el are «bebelașii» ăia ai lui mai leneși, mai puturoși”, a spus Brigitte în cadrul emisiunii XNS.

„N-ai cum să rezolvi problemele cu Brigitte. Nu se poate așa ceva, nu e normal. I-au blocat banii; pentru că e numele meu acolo, trebuie să rezolv problemele, de aia plec. Frații mei sunt plecați, mama e la spital, nu are cine. Trebuie să merg să rezolv problemele, apoi facem contractul (n.r. – de separare a bunurilor) și gata. Nu sunt supărat. Eu sunt sigur că am luat cea mai bună decizie, nu ne despărțim”, a spus Florin Pastramă în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena Stars, anul trecut.

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies