Home Stiri mondene Brigitte și cumnata sa, scandal de zile mari

Brigitte și cumnata sa, scandal de zile mari

de Buinoschi Andreea

Brigitte este în centrul unui nou scandal, dar, de data aceasta, nu mai este vorba de Florin Pastramă, ci este vorba de iubita fratelui său, Simon. Doamna Patramă susține că Simona și Raluca au spus doar minciuni despre ea, acestea fiind, ulterior, preluate de presa din România.

Soția lui Florin Pastramă le-a spus fanilor săi că cele două femei s-au aliat, deoarece vor să îi facă rău. „Dragii mei, am sm stat mult până am decis să vă împărtășesc coșmarul trăit de mine în familia ”Pastramă”! Umilință, înșelăciune, înjunghiată pe la spate, însăși de ”cumnățica” mea Simona Necula, care împreună cu Raluca Podea au uneltit planuri diabolice să îmi distrugă căsnicia, au trimis înregistrări intime presei, în diferite momente ale vieții mele, în care, de exemplu, sărbătoream un de an de căsnicie”, a scris Brigitte, pe contul său de Instagram.

Mai mult decât atât, fosta soție a lui Ilie Năstase a declarat că Simona a uitat tot ceea ce a făcut pentru ea, Conform spuselor sale, aceasta a împrumutat-o cu sume mari de bani, iar ea a preferat să o trădeze. „Șocant este că în tot acest timp, eu am fost cea care i-am scos de la amanet mașina lăsată pentru a-i implanta sprâncene și umfla fundul, 7.000, precum și în nenumărate rânduri, i-am împrumutat sume de mii de euro, pentru a-și plăti casa unde stă și unde ce credeți, locuia din când în când și Raluca Podea, cu fiul..”, a mai declarat Brigitte.

În urmă cu aproximativ 2 săptămâni, Brigitte a părăsit platoul emisiunii ”XNS”, după ce s-a confruntat cu iubita fratelui său. „M-a deranjat că mințea! Am primit mesajul ăla și am primit și un mesaj vocal. (…) Îmi vreau banii, că dacă nu, te distrug. Asta este deja faptă penală. Mai am și mesajul vocal. (…) Să zică „Doamne ajută” și să-mi aprindă o lumânare că n-am fost la Poliție. M-ai hărțuit și să nu mai vorbești pe subeictul meu, femeie. Vii tu să te dai mare victimă, potolește-te că plângerea penală se poate pune cinci ani de acum încolo!”, a declarat doamna Pastramă.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies