Home Stiri mondene Brigitte și Florin Pastramă au oferit primele delcrații despre bătaia dintre ei

Brigitte și Florin Pastramă au oferit primele delcrații despre bătaia dintre ei

de Buinoschi Andreea

În urmă cu doar câteva ore, cei doi soți au fost surprinși de jurnaliștii postului România TV în timp ce se băteau, într-o parcare din București. Brigitte era la pământ, iar soțul său o agresa. Cei doi au pus acest incident pe seama pasiunii dintre ei, dar și pe seama mașinii abia reparate.

În timp ce femeia era la pământ și încerca să riposteze, Florin o trântea în continuare, spunând: „De ce nu te potolești, fă?”. Mai mult decât atât, ușile mașinii erau deschise, ceea ce poate fi un semn că scandalul a început chiar din mașină. Deși bătaia a avut loc sub ochii mai multor oameni, nimeni nu a intervenit și, în cele din urmă, Brigitte a reușit să se ridice de la pământ.

Întrebați de cei de la Antena Stard de acest eveniment, cei dou au dat niște răspunsuri de-a dreptul șocante. Se pare că iubirea prea mare dintre ei îi face să recurgă la astfel de gesturi.

„Asa este cand te iubesti prea mult. De la condus a pornit totul. Nu mi place ca ia viteza prea mult. M-am enervat ca tocmai ce am reparat mașina și n-am vrut să o mai lovesc o data.”, a declarat femeia.

Florin Pastramă i-a făcut chiar o declarație soției sale, spunând că este recunoscător pentru faptul că a apărut în viața lui. „Eu i-am zis treci tu la volan. Vreau sa multumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat-o pe Brigitte.”, a fost răspunsul afaceristului.

Mai multe decât atât, fosta soție a lui Ilie Năstase a continuat să îi ia apărarea, luând toată vina asupra ei. „El este un pic mai pasional așa. Eu recunosc că uneori este vina mea că am gura prea mare. O să vedeți că toate problemele noastre încep de la condus.

Nu e normal să se facă astfel de chestii din orice. Era totul de la condus. Eu nu vreau să spun mai multe, dar, oricum, toate lucrurile o să se așeze la un moment dat.”, a mai mărturisit vedeta.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies