Home Stiri mondene Brigitte și Florin Pastramă, conflict în luna de miere. Ce replici acide și-au aruncat cei doi

Brigitte și Florin Pastramă, conflict în luna de miere. Ce replici acide și-au aruncat cei doi

de negriuelena

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Schimbul de replici dintre cei doi stârnește de multe ori amuzamentul fanilor, iar de curând au putut fi martori la o astfel de discuție care a avut loc chiar în luna de miere.

Brigitte și Florin Pastramă își petrec luna de miere în cele mai frumoase locații din Saint-Tropez, pe Coasta de Azur, dar, așa cum au obișnuit pe toată lumea, nu lipsesc scandalurile dintre ei. De data aceasta, totul a pornit de la faptul că Florin a consumat șampanie, iar Brigitte, credincioasă, i-a reproșat acest lucru, spunând că nu se cade pentru un „copil al lui Dumnezeu”, cum l-a numit pe soțul său.

„Noi ne aflăm în luna de miere la Saint-Tropez şi haideți să vedeţi ce am găsit aici! Mamă, frumos! Deci, nu suntem la hotel, suntem acasă la Alex. Ce zici, Florin? Poate când îmbătrânim, îmbătrânim şi noi pe aici pe undeva? Să muncim şi noi, poate facem şi noi o casă. Auzi? Ia lasă tu paharul ăla, că nu ai ce să stai tu, ca un copil al lui Dumnezeu, cu pahar din ăla”, a spus Brigitte. „Brigitte, îmi place foarte tare”, a spus Florin.„Unde îţi place, la Colentina sau aici?”, a replicat Brigitte. „Sincer să fiu, aici”, a precizat Florin. „Păi, ce ţi-am zis eu? Nu mai facem nicio casă la Colentina. Muncim, strângem bani şi poate ne facem şi noi una mai mică. Ca aia de servitori, mie îmi place şi aia în care stau servitorii lui Alex. Lasă prostia aia, că tu mai eşti şi copil al lui Dumnezeu. Ia lasă paharul ăla, că tu conduci! El nu bea doar se preface. Te rog frumos, lasă-le deoparte, că nu sunt ale tale, da?”, a adăugat Brigitte.

Dar Florin nu s-a oprit, fapt care a enervat-o la culme pe soția sa. „Bă, ce ai băut, mă?”, a întrebat aceasta. „Nu am băut”, a zis Florin. „Nu mai conduci, gata! Nu ai voie, nu ai voie. Dar nu ţi-e ruşine? Nu este ok! Nu mai conduci, eu conduc. Ce-ai zis? Ai zis că sunt bolnavă?”, a spus Brigitte. „Nu, că îmi place aici am zis”, a replicat Florin. „Măi, pe tine, ăştia de la șampanie te-au plătit, Florine, ca să le faci reclamă! Cât îţi dau?”, a întrebat focoasa brunetă. „Beau doar pentru reclamă”, a menționat soțul ei. „Da, da, da. Păi la cum sucește șampania aia, cred că l-au plătit. Băi! Nu bea, măi, se preface. A golit paharul! Nu mai conduci, eu nu îţi mai dau cheile să conduci. Unde sunt cheile? Pe masă. Nu îţi este ruşine?”, a mai spus Brigitte Pastramă…

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies