Home Stiri mondene Brigitte și Florin Pastramă, dispută aprinsă: „Parcă ești un cocostârc”

Brigitte și Florin Pastramă, dispută aprinsă: „Parcă ești un cocostârc”

de Clara

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc, deoarece au destul de multe certuri. De curând, aceștia au trecut printr-un alt episod tensionat din cauza modului în care Florin Pastramă s-a aranjat.

„Tu să te duci să-ți aranjezi freza asta, că parcă ești un cocostârc. Vreau și eu freza aia frumoasă! Mie nu-mi place să ies oricum cu Florin. Trebuie să-și facă freza aia pe care i-o făceam eu la început, dar a învățat să și-o facă și el pe parcurs”, a spus Brigitte Pastramă, conform cancan.ro.

„Sunt de părere că au ajuns în această situaţie pentru că s-au depărtat de Dumnezeu şi s-au fălit cu bunuri materiale. Mai mult, potrivit lor, nu au știut că vând măşti contrafăcute sau că este ilegal să comercializeze produse cu inscripții de brand și nici că măștile sunt încadrate la obiecte sanitare.

Nu ştiam că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Eu m-am îndepărtat de latura duhovnicească foarte mult și am început să mă îmbrac de la branduri, lucru care nu i-a plăcut lui Dumnezeu, pentru că un copil al lui Dumnezeu trebuie să fie smerit și consider că încercarea pe care am avut-o a fost din cauza faptului că Dumnezeu ne iubește și că vrea să ne arate că este alături de noi, deși noi nu am meritat.

Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal, când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat conform legislației. Măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logouri pe ele”, a spus aceasta pentru Antena Stars despre scandalul măștilor contrafăcute…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies