Home Stiri mondene Brigitte și Florin Pastramă, în mijlocul unei discuții aprinse

Brigitte și Florin Pastramă, în mijlocul unei discuții aprinse

de Clara

O nouă zi, o nouă ceartă între Brigitte și Florin Pastramă. De data aceasta, se pare că lipsa complimentelor pe care Florin Pastramă le aștepta din partea soției sale au fost cele de la care totul a început.

„Aveam și eu satisfacția aia în suflet să mă întrebe. O știți pe Brigitte, acum e impulsivă, acum e nervoasă, apoi te pupă”, a spus Florin Pastramă în cadrul emisiunii sale.

„Vă dați seama că nu i-a convenit lui să îl trimit înapoi. El vrea să primească laude de la mine, să-i spun”, a spus și Brigitte.

În urmă cu puțin timp, fosta soție a lui Ilie Năstase a vorbit și despre alte probleme care există între ei doi, toate fiind cauzate de munca de pe șantier.

„Mă deranjează că, în loc să turnăm cinci-zece cm în exterior, ceea ce este mult mai simplu, va trebui să spargem 15 cm și va trebui să și turnăm. Mie mi se pare bătaie de cap. Nu știu de ce Florin consideră că trebuie să te scarpini cu mâna dreaptă la urechea stângă, pe când era mult mai simplu să turnăm puțin, nici nu se vede. Mi-a dat așa una, peste cap, peste ochi, peste tot, pentru că avem foarte mult de muncă.

Eu voiam să facem geamurile din partea stângă cu zece cm mai mici decât cele din partea dreaptă, deoarece ele nu se vor întâlni niciodată, că noi, la mijloc, avem o ușă”, a spus Brigitte în cadrul emisiunii lor de la Antena Stars…

„Asta e, nu-i problemă, e de muncă. Dar avem scrumiere, nu trebuie să mai arunce țigări pe jos, că eu le mătur, nu altcineva. Nu e ok, acasă la ei nu le aruncă pe jos. M-am săturat! Dacă știam, aduceam fete care să facă, dar n-am știut, așa că muncesc eu. Mama ei de treabă!”, a mai declarat aceasta la postul de televiziune.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies