Home Stiri mondene Brigitte vorbeşte despre bătaia primită de la Florin Pastramă

Brigitte vorbeşte despre bătaia primită de la Florin Pastramă

de Buinoschi Andreea

După ce Florin Pastramă a bătut-o pe soţia sa în mijlocul străzii, sub privirile îngrozite ale trecătorilor, Brigitte a decis să lămurească lucrurile. Vedeta i-a asigurat pe oameni că vor vedea aceste momente chiar în show-ul lor, ce se difuzează la Antena Stars.

„Dragii mei prieteni, deoarece toată mass-media este plină de reacții în urma unui video în care Florin m-a scos forțat din dreapta mașinii mele, pot să vă spun că acest incident a avut loc, dar în urmă cu ceva timp, imediat după ce am fost hărțuită de individa care trimite insistent mesaje și blesteme. Mai vreau să știți că avem zilnic echipa de filmare cu noi și inclusiv tot ceea ce s-a întâmplat în acea zi puteți vedea urmărind reality-ul nostru de la Antena Stars, «Brigitte și Pastramă»”, a spus aceasta.

„Așa este când te iubești prea mult. De la condus a pornit totul. Nu mi place ca ia viteza prea mult. M-am enervat că tocmai ce am reparat mașina și n-am vrut să o mai lovesc o dată. El este un pic mai pasional, așa. Eu recunosc că uneori este vina mea că am gura prea mare. O să vedeți că toate problemele noastre încep de la condus.

Nu e normal să se facă astfel de chestii din orice. Era totul de la condus. Eu nu vreau să spun mai multe, dar, oricum, toate lucrurile o să se așeze la un moment dat”, a spus femeia, în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena Stars.

Acum, fanii cuplului aşteaptă să vadă ce se mai întâmplă, deoarece declarațiile lui Brigitte se contrazic şi aceştia nu ştiu ce să mai creadă. Mai mult decât atât, ceea ce s-a întâmplat zilele trecute se pare că nu ar fi fost primul incident de acest fel. În urmă cu câteva luni, Florin a fost surprins în timp ce o bătea pe Brigitte, chiar în shaormeria pe care o au împreună…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies