Home Stiri mondene BRomania, primele declarații după ce a fost prins drogat în timp ce conducea: „Îmi asum”

BRomania, primele declarații după ce a fost prins drogat în timp ce conducea: „Îmi asum”

de Clara

Ieri, Matei Dima a fost surprins de către organele de poliție conducând sub influența drogurilor și a băuturilor alcoolice. Aseară, aproape de miezul nopții, acesta a făcut primele declarații cu privire la acest incident, infirmând cele întâmplate.

Acesta a mărturisit că nu a condus nici beat și nici drogat și că permisul i-a fost reținut din cauza unei alte greșeli pe care a făcut-o în urmă cu mai mult timp.

„Hei, guys, voiam să vă mulțumesc pentru mesajele de susținere din ultimele ore. Nu m-am urcat beat, drogat sau altceva la volan. Am făcut o boacănă, ce-i drept, acum ceva timp și din cauza aia mi-au luat carnetul. Asta este, îmi asum. Dar le mulțumesc polițiștilor care au fost foarte drăguți cu mine, pentru că eram într-o situație nouă și chiar m-au ajutat. All the best! (n.r. – toate cele bune!)”, a spus vloggerul pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu ceva timp, BRomania, așa cum este cunoscut în mediul online, a vorbit cu cei de la adevarul.ro despre cum a devenit persoană publică. „Începusem să fac filmulețe pe YouTube de ceva vreme. Scriam şi regizam scheciuri cu un prieten al meu, de la masterat, un tip care a devenit foarte cunoscut în SUA. Am văzut că pe «interneturile româneşti» se share-uiesc doar video-uri cu bebeluşi şi pisici şi am zis că e nevoie de cineva care să vină cu acest conţinut pur comercial, în care lumea să se regăsească. Să fie şi executat corect ca producție. Eu, până în acel punct, învățasem tot ce era de învăţat ca să încep chestia asta: să pun camera, să joc, să editez, am învăţat social media.

Efectiv, trebuia doar să mai filmez ideile pe care le aveam. Şi aşa s-a întâmplat. A fost combinația perfectă: un conţinut bun cu explozia internetului. Toată lumea îşi făcea cont de Facebook, YouTube, Instagram, iar eu eram acolo, pregătit. «Luaţi şi consumaţi, dacă vreţi». Am filmat enorm, am peste o mie de video-uri făcute. Nu a fost un one-hit wonder. Am făcut foarte multe video-uri şi, constant, am încercat să le fac mai bune, din toate punctele de vedere. Am făcut primii bani şi primul lucru a fost să-mi iau o cameră mai bună. Am mai făcut o campanie, două şi mi-am angajat un editor. A fost un proces lung de a-mi creşte constant brandul”, a declarat acesta pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies