Home Stiri mondene Cabral, amenințări la adresa lui Pavel Bartoș: „Pitic nenorocit, pun eu mâna pe tine!”

Cabral, amenințări la adresa lui Pavel Bartoș: „Pitic nenorocit, pun eu mâna pe tine!”

de Clara

În urmă cu mai mulți ani, Pavel Bartoș a făcut o glumă și i-a luat ștergătoarele lui Cabral. Acum, prezentatorul a aflat și a avut o reacție de-a dreptul hilară.

„Pitic nenorocit, pun eu mâna pe tine! Ce nenorocit e ăsta! Zece ani au trecut de când m-a nenorocit. Am intrat în mașină, am dat drumul la toate ălea, când am dat drumul la ștergătoare, geamurile au scos sunete ciudate. Lipseau lamelele. Am stat în patru labe să caut sărăciile ălea. Dădeam cu tricoul. Incredibil ce nenorocire de om, mă răzbun eu”, a spus Cabral, după ce a aflat că Pavel Bartoș i-a furat ștergătoarele în spirit de glumă.

În urmă cu doar câteva luni, Andreea Ibacka și Cabral au întâmpinat cel de-al doilea copil al lor. În prezent, aceștia au o fată și un băiat care a venit pe lume în toamna anului 2021.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă, cu Namiko, și vă mulțumesc din inima mea pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S.: E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și «vălelei» sunt…”, scrisese prezentatorul în mediul online, după ce soția sa născuse.

„Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și, recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică. Însă, miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale”, declarase și Andreea cu puțin timp înainte de a ajunge în sala de nașteri.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies