Home Stiri mondene Cabral și Andreea Ibacka ascund chipul fetiței lor! Motivul pentru care nu vor să îi arate fața

Cabral și Andreea Ibacka ascund chipul fetiței lor! Motivul pentru care nu vor să îi arate fața

de negriuelena

Este un adevărat mister! Cabral, în vârstă de 41 de ani, și soția sa, Andreea Ibacka, ce are 33 de ani, postează pe conturile lor de socializare poze cu fiica lor, ce poartă numele Namiko, dar fără a îi dezvălui chipul.

Fără îndoială aceștia formează una dintre cele mai frumoase și fericite familii din showbizul românesc. Namiko este primul copil al lui Cabral și al Andreei. Aceasta a venit pe lume în decembrie 2018, iar atât prezentatorul TV cât și soția sa sunt extrem de fericiți.

Toată lumea se întreabă însă cum arată micuța și de ce părinții nu vor să îi arate fața în fotografiile pe care le postează pe paginile lor de socializare. Se pare că cei doi își doresc multă discreție, iar deocamdată preferă să țină doar pentru ei felul în care arată chipul lui Namiko. Deși vorbesc deseori despre căsnicia lor și modul în care se înțeleg sau trec peste diferite situații, Cabral și Andreea Ibacka au fost de-a lungul timpului destul de rezervați în privința detaliilor oferite în legătură cu cele două fete din familie, și anume Namiko și Inoke.

Micuța Inoke a fost creștinată de curând de către Răzvan Fodor și soția sa, Irina. Aceștia au purtat la botez haine cu motive populare românești, dorind să mențină tradiția. În urma slujbei de botez de la biserică, acasă la Cabral și Andreea Ibacka a avut loc o petrecere foarte frumoasă în cinstea creștinării lui Namiko, marcând, astfel, acea zi deosebită din viața ei…

Pe lângă Namiko, îndrăgitul prezentator TV Cabral mai are un copil, tot o fiică, pe nume Inoke, din prima căsnicie, cea cu Luana Mitran. Cei doi au fost căsătoriți între 2000 și 2006. Cabral s-a căsătorit în 2011, pentru a doua oară, cu actrița Andreea Pătrașcu, devenită Ibacka; aceștia formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă.

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies