Home Stiri mondene Cabral și Andreea Ibacka nu îi mai ascund chipul fiicei lor! Cu cine seamănă mai mult Namiko

Cabral și Andreea Ibacka nu îi mai ascund chipul fiicei lor! Cu cine seamănă mai mult Namiko

de negriuelena

Andreea Ibacka, în vârstă de 34 de ani, a devenit mamă pentru prima dată în decembrie 2018, iar micuța sa a primit numele „Namiko”.

Cu toate că a trecut atât de mult timp de la venirea pe lume a fetiței, Andreea Ibacka a decis să publice abia acum o fotografie în care se poate observa chipul fetiței sale.

Fotografia în care apare Namiko a fost realizată chiar de Cabral și a fost încărcată de Andreea Ibacka pe conturile ei de Instagram și Facebook.

Namiko apare pe malul mării, stând pe nisip și purtând o rochiță ce are imprimate multe floricele multicolore, iar pe cap are o pălărie care să o ferească de razele soarelui.

Fanii au așteptat cu nerăbdare ca fie Cabral, fie Andreea Ibacka să publice o imagine în care i se vede fața frumoasei lor fiice.

Tânăra mămică a scris pe blogul personal și semnificația numelui ales pentru fiica sa, dar și cum s-a comportat aceasta când a mers pentru prima dată la mare.

„Namiko, «copilul valurilor», un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere.

Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a scris Andreea pe blogul personal.

Cei mai mulți internauți au remarcat asemănarea foarte mare dintre Namiko și tatăl ei, prezentatorul TV Cabral…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies