Home Compatibilitate zodii Calmul astral: O săptămână de liniște pentru șapte zodii

Calmul astral: O săptămână de liniște pentru șapte zodii

de Clair
Calmul astral: O săptămână de liniște pentru șapte zodii

Începând cu săptămâna următoare, șapte zodii își vor găsi alinarea, după ce au trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. Taurii vor găsi alinarea când vor primi suma de bani de care au nevoie, Racii, atunci când vor rezolva problemele în cuplu, iar Leii, atunci când vor primi ajutor din partea celor din jur.

Berbec
Berbecii vor trece printr-o perioadă mai dificilă, deoarece stările proaste pe care le vor avea își vor spune cuvântul și vor trebui să facă față tuturor lucrurilor ce vor veni la pachet cu aceste momente neplăcute.

Taur
Taurii își vor găsi alinarea începând cu săptămâna următoare, deoarece vor reuși să intre în posesia sumei de bani de care aveau mare nevoie. Multe sarcini trebuie îndeplinite, iar resursele financiare sunt extrem de importante pentru ei.

Gemeni
Gemenii vor primi mai multe vești proaste din partea celor din jur. Aceștia vor trebui să le facă față, fără a se descuraja, deoarece lucrurile se vor schimba în bine și pentru ei, dar mai au ceva de așteptat.

Rac
Alinarea Racilor va veni atunci când își vor rezolva problemele pe care le au în cuplu. Din fericire, soarele va răsări și pe strada lor și vor reuși să creeze o legătură frumoasă cu partenerul de cuplul, după o perioadă destul de agitată.

Leu
Nativii Leu vor primi ajutor din partea familiei și din partea prietenilor, iar acest lucru le va aduce alinarea de care aveau nevoie. Leii nu vor mai trebui să treacă singuri prin diferite situații și vor primi tot ajutorul din partea persoanelor din jur.

Fecioară
Fecioarele vor trebui să lase de la ele, pentru a evita mai multe conflicte ce pot lua naștere extrem de ușor. Acestea vor învăța că este mult mai bine să închidă ochii la diferite lucruri, decât să dea prilejul unor certuri să apară.

Balanță
Balanțele vor găsi alinarea atunci când vor afla că o problemă de sănătate s-a rezolvat. Acestea vor rezolva cu brio ceea ce le punea sănătatea în pericol și își vor putea desfășura sarcinile în continuare.

Scorpion
Nativii Scorpion își vor găsi alinarea în brațele persoanei iubite. Nativii trec prin momente mai puțin frumoase, stresante și încărcate, dar partenerul de cuplu va fi lângă ei și îi vor ajuta să le depășească extrem de repede.

Săgetător
Săgetătorii vor avea de purtat o discuție serioasă cu colegii de la locul de muncă. Aceștia vor să lămurească anumite aspecte mai puțin plăcute și vor avea o discuție sinceră, deschisă, care îi va ajuta să pună lucrurile în ordine.

Capricorn
Nativii Capricorn își vor găsi alinarea în brațele prietenilor. Aceștia vor primi sfaturile de care au nevoie și vor fi ascultați de către cei din jur, în acest fel reușind să depășească momentele mai puțin frumoase.

Vărsător
Vărsătorii vor trebui să facă față unor conflicte interioare care au apărut în ultimul timp. Nativii nu sunt foarte împăcați cu unele decizii pe care le-au luat și vor să repare acest lucru…

Pești
Nativii Pești își vor găsi alinarea în persoana care este cea mai apropiată de sufletul lor. Aceștia trec prin momente care îi pun la pământ, dar persoana respectivă reușește să îi ridice de fiecare dată.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..