Home Stiri mondene Camelia Mitoșeru preconizează o împăcare între Noemi și fiul său, Mihai

Camelia Mitoșeru preconizează o împăcare între Noemi și fiul său, Mihai

de Buinoschi Andreea

Deși Noemi și Mihai Mitoșeru au divorțat în urmă cu un an, se pare că nu au îngropat și sentimentele dintre ei. Recent, Camelia Mitoșeru a acordat un interviu și a dat de înțeles că nu este exclus ca cei doi să reia relația.

„E o relație frumoasă între ei, chiar dacă nu sunt împreună. Își dau telefoane, se întâlnesc, merg la restaurante, mănâncă împreună. Nu are de ce să îmi spună dacă vor fi împreună sau nu. Treaba lor. E o intimitate în care eu nu mă bag.

Vreau să îi doresc din tot sufletul să găsească pe cineva, să îl pună pe linia de plutire, că a suferit destul doi ani după Noemi. Eu o iubesc la fel de mult pe Noemi, dar asta este situația. Ea l-a sunat înaintea mea, la 00:00,1 pentru că a fost șmecheră. I-a urat numai lucruri bune. A vorbit la un restaurant cu specific libanez. M-a invitat și pe mine, dar nu știu dacă merg. S-ar putea să îi fac o surpriză. Cadou o să primească de la ea, că și el i-a dat cadou. A invitat-o și pe ea la restaurant”, a spus Camelia Mitoșeru.

În urmă cu mai multe luni, Mihai Mitoșeru a vorbit despre motivul care l-a făcut să divorțeze. „Un an am fost singur, am divorțat fără motiv, ne plafonasem. Eu am crezut că, dacă divorțăm, ea se trezește, nu s-a trezit. Dar, după șase luni, mi-am dat seama că am greșit, dar ea nu și-a mai revenit. Muriseră tatăl și bunica ei, noi nu ne mai căsătorisem, plus jobul, care o stresa foarte mult. Astfel că un an noi nu am mai vorbit.

Și după un an am ieșit și eu cu o fată, am ieșit vreo trei luni, și ea a aflat că noi suntem într-un club și ea a venit acolo. Mi s-a părut foarte tare, dar nu am știut ce să fac. Așa că am scos-o afară să vorbim. Și ea mi-a zis că m-a lăsat un an să sufăr, ca să mă trezesc la realitate. După asta a plecat acasă și noi am început să vorbim iar”, a spus Mihai Mitoșeru în cadrul unui interviu…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies