Home Stiri mondene Camelia Mitoșeru se pregătește pentru externare

Camelia Mitoșeru se pregătește pentru externare

de Clara

Camelia Mitoșeru este în afara oricărui pericol și urmează să fie externată, după operația grea căreia i-a fost supusă. După ce, inițial, intervenția chirurgicală a fost amânată, din cauza lipsei de sânge, aceasta a avut loc și, acum, artista s-a recuperat extrem de repede, dar și de bine.

În urmă cu aproximativ o săptămână, atât Mihai Mitoșeru, cât și alte vedete, și-au unit forțele și au cerut ajutorul fanilor. Aceștia i-au rugat să doneze sânge, pentru ca operația să poată avea loc. „Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia să fie operată azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operația trebuie amânată! Va rog din suflet cine mă poate ajuta să meargă sa doneze la orice centru de hematologie din țara, dar cu specificația: “pentru Mitoșeru Georgeta Camelia”! Indiferent ce grupă de sânge aveți! Va mulțumim din suflet! Doamne ajută!”, a fost mesajul postat de către aceștia.

Oana Roman este o prietenî foarte bună de-a familiei Mitoșeru și a oferit câteva detalii despre starea de sănătate a actriței, la Antena Stars.

„În primul rând, astăzi s-a întâmplat o mobilizare extraordinară, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au răspuns imediat. În câteva ore, foarte mulți oameni au donat și ne-au ajutat să strângem sângele de care aveam nevoie. Dânsa are o grupă de sânge mai rară, are A2 și RH pozitiv, și nu s-a găsit sânge pentru că deja se știe că în România este lipsă de sânge. Nu știu foarte multe detalii, dar știu că va fi operată de un mare neurolog, este pe mâini extraordinar de bune. Din păcate, nu s-a putut astăzi, dar va fi operată miercuri, ceea ce este o veste bună. Este o operație care va dura destul de mult, dar nu cred că vor fi probleme. Evident că o anestezie generală și o operație la cap sunt cum sunt, dar eu cred că trebuie să ne gândim la partea bună a lucrurilor și să ne rugăm pentru ea”, a spus aceasta, pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies