Home Stiri mondene Camelia Mitoşeru vorbeşte despre despărţirea dintre fiul său şi Noemi

Camelia Mitoşeru vorbeşte despre despărţirea dintre fiul său şi Noemi

de Buinoschi Andreea

Camelia Mitoşeru a vorbit despre despărțirea dintre fiul său şi Noemi. Aceasta a dat mai multe detalii şi a clarificat toate zvonurile care apăruseră în presă.

„Sigur că și-a făcut o o altă relație. Când a aflat Noemi, s-a dus după el. A poftit-o afară, nu a fost scandal. I-a spus să îi dea telefon a doua zi. Sunt 14 ani, Mihai a preferat-o pe ea, mai ales dacă a văzut că s-a dus după el. Dar ea a făcut… nu știu ce a făcut. Dar ea nu a trecut peste. Mihai a tot încercat să dreagă busuiocul, dar nu a reușit. Ea nu a răspuns la treaba asta”, a spus femeia, în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena Stars.

„După ce s-a dus după el, cealaltă fată s-a săturat de amestecul lui Noemi în toată combinația lor și atunci Mihai i-a zis că după 14 ani nu poate renunța la relația cu ea. Fata a înțeles, dar nu a mai mers. Cât despre Noemi, i-a luat și numele la divorț, îți dai seama că a durut-o foarte tare”, a continuat aceasta.

În anul 2013, Noemi şi Mihai au mai trecut printr-o despărţire destul de serioasă. Nu păreau să se mai împace, dar, din nefericire, au experimentat această situaţie şi după aceea.

„Nu vreau să dau în ea. Vreau să îi mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o. Am iubit-o foarte mult. Am avut doua relații. Cu una nu a vrut Dumnezeu să fie, cu cealaltă nu a vrut ea sa fie. Îmi luasem cea mai cuminte fată, dar nu mă făcea fericit. Mai bine stau cu o femeie ușoară care să mă facă fericit trei zile”, a spus prezentatorul.

„Noi am încercat ceva anul asta, dar se pare ca nu a mers. Am avut o relație foarte frumoasă împreună. Mi-aș fi dorit să mă mărit cu el. Eu doream o nuntă foarte mare, iar el dorea ceva rapid. Probabil asta a fost unul dintre motivele mari pentru care ne-am despărțit”, a declarat Noemi.

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies