Home Stiri mondene Când își va boteza fetița Carmen Simionescu! „Tata încă nu s-a obişnuit cu…”

Când își va boteza fetița Carmen Simionescu! „Tata încă nu s-a obişnuit cu…”

de negriuelena

Carmen Simionescu a devenit mamă pentru prima dată pe 1 august, prin cezariană, când a adus pe lume o fetiță ce a primit numele Sofia Maria Rossa.

Cântăreața a vorbit la Antena Stars despre cum a fost primită în familie micuța și a oferit detalii și în legătură cu botezul.

„E frumos. E cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Este şi greu pentru că un copil are nevoie de toată atenţia, dar e cea mai mare realizare a mea de până acum.

A trecut abia o lună, e de acomodare aşa… Am început să ne facem programul amândouă, ne-am obişnuit una cu cealaltă…

Când te trezeşti cu un bebeluş, trebuie să ghiceşti ce-şi doreşte. Asta mi s-a părut cel mai dificil la început. Mă ajută mama mea şi mama lui Bobo.

Ambele sunt lângă mine. Facem cu schimbul. Ne-a răvăşit aşa puţin programul tuturor, dar ne bucurăm (…) E o alintată. E adorabilă.

Când intervine cineva în viaţa ta atât de important, nu te duci la shopping pentru tine, te gândeşti doar la ea!

Când vedem lucruri care arată bine… garderoba e plină”, a povestit Carmen Simionescu la Antena Stars.

Artista se recuperează excelent după sarcină. Aceasta a pierdut în greutate zece kilograme, iar gândul că își ține în brațe fetița mult iubită o face să uite de durerile pe care le are în urma cezarienei.

„Nu am avut probleme. Operaţia e operaţie indiferent de situaţie şi necesită recuperare, dar când îţi ţii copilul în braţe, uiţi de durere.

Toate mămicile trec prin gândul că e mai important decât ele. (…) În timpul sarcinii am acumulat 12 kilograme şi în decursul a o săptămână am slăbit zece kilograme.

Ştiu că sunt foarte multe fete care mă întreabă cum am reuşit. Pot să zic să sunt norocoasă”, a declarat aceasta.

„Eu am fost foarte, foarte sensibilă şi plângeam din orice motiv legat de bebe. Am izbucnit în lacrimi şi am fost copleșită. Plângeam cu bebeluşul în braţe”, a mai spus vedeta.

În privința botezului, Carmen Simionescu își dorește să mai aștepte, pentru ca fetița să fie mai mare atunci când va fi creștinată.

„Nu ştim deocamdată. Îmi doresc să mai crească puţin. Creștinarea este un moment important şi mi-aş dori să fie şi ea puţin mai mare.

Nu am discutat deocamdată cu membrii familiei despre botez, dar vom vedea”, a explicat tânăra mamă.

Tatăl lui Carmen Simionescu, Adrian Minune, nu s-a obișnuit deocamdată cu gândul că este bunic și este copleșit de emoții când se află în preajma micuței.

„Tata a avut o perioadă în care nu putea să stea lângă «bebelina», pentru că izbucnea în lacrimi. Şi noi suntem tineri, şi ei. Încă nu s-a obişnuit cu statul de bunic.

Tata zicea că o să fie amuzant când o să i zică Sofia «tataie». Sunt copleșiți şi tatăl meu, şi tatăl lui Bogdan”, a precizat Carmen Simionescu…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies