Home Stiri mondene Când și unde s-au cunoscut Andra și Cătălin Măruță: „Ne-am văzut prima dată la…”

Când și unde s-au cunoscut Andra și Cătălin Măruță: „Ne-am văzut prima dată la…”

de negriuelena

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și stabile cupluri din showbizul românesc, dar puține persoane cunosc detalii despre începutul relației lor.

Prezentatorul TV și artista au doi copii minunați împreună, pe David și Eva Maria Ioana, iar în acest an aniversează 11 ani de când au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu.

De curând, Andra a dezvăluit când și unde s-au cunoscut, mai întâi devenind amici.

Cătălin Măruță a fost cucerit de vocea Andrei încă de când a auzit-o prima dată cântând, precum și de frumusețea ei, dar pe ea nu a impresionat-o deloc felul în care arăta prezentatorul TV.

Cei doi s-au cunoscut la emisiunea pe care el o modera în 2005 La TVR, Andra având pe atunci frumoasa vârstă de 19 ani.

Invitată în platoul emisiunii, Andrea a cântat în direct câteva versuri dintr-o piesă semnată de Mariah Carey, iar când i s-a cerut să cânte ceva latino, aceasta optat pentru o melodie dintre cele ale Thaliei.

Andra a declarat în emisiune că artistele ei favorite sunt Whitney Houston și Gloria Estefan, iar astfel cei doi au descoperit că au aceleași preferințe muzicale.

Cătălin Măruță a căutat să se apropie de Andra la finalul emisiunii, întrucât o admira foarte mult și era impresionat de calitățile sale.

Andrei însă nu i-a plăcut cum arăta Cătălin Măruță, deoarece avea plete, iar abia când s-a tuns a început să îl remarce.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung.

Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, a declarat Andra în urmă cu ceva timp despre cum a decurs prima întâlnire cu Cătălin Măruță…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies