Home Compatibilitate zodii Când visele devin realitate: Balanțele plus alte trei zodii ating culmile gloriei

Când visele devin realitate: Balanțele plus alte trei zodii ating culmile gloriei

de Clair
Când visele devin realitate: Balanțele plus alte trei zodii ating culmile gloriei

Patru nativi vor ajunge în punctul în care își doresc. Gemenii vor face o achiziție importantă, Racii vor semna un contract bănos, iar Leii vor reuși să se apropie de o persoană pe care o simpatizau.

Berbec
Berbecii vor trebui să fie foarte atenți la lucrurile pe care le vor consuma, deoarece au început să nu mai țină cont de planul alimentar pe care îl aveau stabilit.

Taur
Taurii vor lupta mult mai mult pentru a reuși să obțină promovarea pe care și-o doreau la locul de muncă, deoarece vor vedea că aceasta este singura modalitate prin care pot obține ceea ce își doresc.

Gemeni
Gemenii vor face o achiziție importantă ce îi va ajuta să se simtă mult mai bine din punct de vedere profesional. Aceștia vor reuși să se bucure de rezultatele muncii lor într-un timp extrem de scurt.

Rac
Racii vor semna un contract bănos după ce au avut destul de mult de suferit din punct de vedere economic. De săptămâna următoare, aceștia nu vor mai trebui să se îngrijoreze din punct de vedere financiar, deoarece banii vor fi suficienți.

Leu
Leii vor reuși să se apropie de o persoană pe care o simpatizau, iar acest lucru îi va face să se simtă foarte bine. Eforturile pe care le vor depune pentru ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine vor fi considerabile.

Fecioară
Fecioarele vor încerca să intre în posesia unui împrumut bancar, dar vor trebui să mai aibă puțină răbdare. Acesta nu este momentul potrivit și trebuie să aibă încredere în astre.

Balanță
Balanțele vor reuși să pună pe picioare o afacere la care sperau de foarte mult timp, iar acest lucru le va aduce lunar banii de care au nevoie pentru a-și asigura confortul pe care și-l doreau.

Scorpion
Scorpionii se vor bucura de susținere foarte mare din partea partenerului de cuplu, lucru ce îi va ajuta să treacă mult mai repede peste perioadele mai dificile. Nativii vor începe să formeze un cuplu mult mai sudat cu partenerul de viață.

Săgetător
Săgetătorii au împrumutat cu o sumă importantă de bani, o persoană apropiată în urmă cu ceva timp, dar nu au mai primit-o înapoi. Din acest motiv, nativii vor pune piciorul în prag, pentru a recupera ceea ce este al lor.

Capricorn
Capricornii vor semna un contract de muncă extrem de bănos, după ce au decis să nu mai rămână la locul de muncă actual. Aceștia vor face tot posibilul pentru a primi ceea ce merită de aici înainte.

Vărsător
Vărsătorii vor reuși să se bucure de susținere foarte mare din partea familiei în ceea ce privește un proiect ambițios pe care îl vor demara. Aceștia vor fi plăcut surprinși și vor vedea că toată susținerea pe care o vor primi va fi extrem de importantă…

Pești
Peștii vor ajunge în punctul în care își doresc din punct de vedere sentimental, deoarece vor coopera mult mai mult cu persoana iubită. Aceștia vor putea să rezolve o mare parte din problemele pe care le aveau.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..