Home Stiri mondene Care dintre ele este căsătorită? Poți să îți dai seama?

Care dintre ele este căsătorită? Poți să îți dai seama?

de Andreea M

Imaginea de mai sus pare extrem de banală și multă lume nu vede cel mai important indiciu. Culorile vii și îmbrăcămintea lejeră sunt primele lucruri ce atrag atenția și tocmai ele ne fac să scăpăm din vedere un aspect extrem de important.

Imaginea, deși pare una extrem de banală, este foarte interesantă. La prima vedere, vedem cum trei femei mănâncă o înghețată, dar fiecare într-un fel anume. Dacă privești cu atenție imaginea, îți poți da seama care este femeia căsătorită.

Prima femeie din imagine este cea măritată, deoarece poartă verighetă. Este foarte greu să îți dai seama de acest lucru, deoarece inelul este atât de mic, încât tece neobservat foarte ușor.

Cu toate acestea, sigur nu știi nici motivul pentru care verigheta se pune pe mâna stângă. Purtarea verighetei este o tradiție extrem de apreciată de majoritatea cuplurilor, în special de către femei. Nu este doar un semn că femeia este măritată, ci este un semn prin care arată că și-a găsit sufletul pereche, persoana pe care a așteptat-o toată viața sa.

De regulă, în țările occidentale, verigheta se pune pe al patrulea deget al mâinii stângi. Acest lucru se întâmplă, deoarece romanii antici erau de părere că vena care trece prin al patrulea deget al mâinii stângi este cea care merge direct la inimă, iar gestul de a pune verigheta pe deget, oricât de banal pare, are o însemnătate foarte mare.

Cu alte cuvinte, prin purtarea verighetei pe degetul corespunzător, se demonstrează faptul că iubirea dintre cei doi parteneri este una reală, iar mariajul lor este consttruit pe relații serioase, pe dragoste adevărată.

Mai mult decât atât, purtarea verighetei este un simbol puternic determinat cultural, deoarece, în țări precum Polonia și Austria, bijuteria este purtată pe mâna dreaptă.

Sursa

Sursa

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..