Home Stiri mondene Care este boala incurabilă de care suferă Răzvan Fodor de la „Asia Express”! Soția lui a spus totul: „Oricând poate face o criză”

Care este boala incurabilă de care suferă Răzvan Fodor de la „Asia Express”! Soția lui a spus totul: „Oricând poate face o criză”

de negriuelena

Irina, soția lui Răzvan Fodor, a făcut recent o dezvăluire cutremurătoare despre acesta, fapt cunoscut până acum doar de familie și persoanele apropiate cuplului.

Răzvan Fodor se află în această perioadă în Asia, unde face echipă cu chef Sorin Bontea în cel mai nou sezon Asia Express.

Filmările au loc în Filipine și Taiwan, iar Irina Fodor este îngrijorată pentru sănătatea soțului său, întrucât acesta suferă de astm.

„Nu îmi doresc nimic, decât să revină cât mai repede şi mai ales întreg.

Are momente când, din spirit competitiv, să facă mai mult decât ar trebui şi n-aş vrea să mă gândesc că se va expune unor situaţii periculoase.

Dacă se întoarce sănătos, mi-e suficient. Da, aceasta este panica mea cea mai mare.

Pentru că acolo sunt alte feluri de polen, de insecte, tot felul de lucruri pe care nu le poţi calcula și oricând poate face o criză mai serioasă”, a spus Irina Fodor pentru Click!.

Răzvan Fodor și-a dorit foarte mult să participe la Asia Express  – Drumul comorilor.

„Am urmărit show-ul anul trecut și m-a prins foarte tare competiția.

Când am primit propunerea de a fi concurent, în prima fază am fost destul de reticent, e în mod clar o experiență solicitantă și deloc ușoară…

Am aflat apoi traseul… Filipine este o destinație foarte dragă mie, am fost acolo ca turist și sunt curios să o descopăr și din perspectiva concurentului”, a spus acesta înainte de plecarea în Asia.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!