Home Stiri mondene Care sunt cele mai bogate vedete din România, cu averi de milioane de euro? Simona Halep este prima în top

Care sunt cele mai bogate vedete din România, cu averi de milioane de euro? Simona Halep este prima în top

de Clara
  • Pandemia de Coronavirus nu a afectat toate persoanele.
  • Unele vedete din România au reușit să facă bani frumoși în continuare din profesiile lor. 
  • Cea mai bogată este Simona Halep, cu o avere de zeci de milioane de euro.

Deși pandemia s-a făcut resimțită din plin în anul 2020, nici anul 2021 nu a fost foarte lejer din punct de vedere economic nici pentru vedete. Cu toate acestea, anumite vedete din România au reușit să își crească veniturile în mod considerabil, chiar cu milioane de euro anual.

Cancan.ro a făcut un top al celor mai bogate vedete din România, împreună cu averile pe care au reușit să le facă de-a lungul timpului.

Care sunt cele mai bogate vedete?

Pe primul loc se află Simona Halep care a reușit să strângă o avere de 40 de milioane de euro. Pe locul doi se clasează Inna, cu jumătate din banii făcuți de sportivă, 20 de milioane de euro. Nici Antonia nu lipsește din top, acestea reușind să strângă cinci milioane de euro.

Andreea Esca are o avere care se ridică la peste patru milioane de euro, în timp ce Ștefan Bănică Junior s-a oprit la patru milioane de euro, iar Horia Brenciu are în conturi peste trei milioane de euro, la fel cum are și Andra.

Mai mult decât atât, Nicoleta Luciu are o avere de 2,9 milioane de euro, Andreea Marin are 2,7 milioane de euro, iar Florin Călinescu se bucură de 2,5 milioane de euro.

Ce a spus Delia despre milioanele pe care le-ar avea soțul ei?

Nu de puține ori, s-a spus că Delia este una dintre persoanele milionare din România. Datorită afacerilor prospere pe care soțul ei le are, dar și datorită tarifului foarte mare pe care aceasta îl cere pentru un concert, nu de puține ori s-a spus că artista și Răzvan ar avea în conturi milioane de euro.

Cu toate acestea, Delia a spulberat aceste afirmații, mărturisind că nu este atât de bogată pe cât spune lumea, declarând că, dacă soțul ei ar fi avut milioane de euro, ea nu ar mai fi pierdut nopțile pe la concerte.

„(…) Îmi amintesc de glumele alea făcute la iUmor, că soțul Deliei este milionar. Voi credeți că, dacă era milionar, eu mai stăteam să îmi pierd nopțile la concerte? Să stau ore în șir în mașini?

Daca e milionar, de ce fac asta de ani de zile? De ce? Fac asta, pentru că îmi întrețin familia, pentru că eu sunt milionarul în casă. Eu întrețin, eu pun pâinea pe masă. Eu”, a spus Delia pe contul său de Instagram.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies