Home Stiri mondene Care sunt dramele Oanei Cuzino! Puțină lume știe cu ce s-a confruntat

Care sunt dramele Oanei Cuzino! Puțină lume știe cu ce s-a confruntat

de negriuelena

Oana Cuzino, în vârstă de 48 de ani, medic geriatru, a pătruns în showbizul românesc după ce  lucrat la TVR,

dar a ajuns cunoscută când s-a angajat la Pro TV, la cârma emisiunii Ce se întâmplă, doctore?.

Îndrăgita prezentatoare TV a trecut prin experiențe cumplite despre care puțină lume știe.

Oana Cuzino l-a cunoscut pe Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roșca Stănescu, la sfârșitul anilor ’90.

La acea vreme amândoi lucrau ca jurnaliști, dar pentru publicații diferite, iar ulterior Mircea Stănescu a intrat în politică.

La scurt timp după ce acesta a devenit consilier al prim-ministrului, Mircea Stănescu și Oana Cuzino au făcut pasul cel mare, devenind soț și soție.

Din nefericire, mariajul lor nu a durat mult timp, iar la scurtă vreme au decis să pornească pe drumuri separate, iar Oana Cuzino s-a căsătorit pentru a doua oară, în anul 2002, cu omul de afaceri israelian Yoav Shtern, cu care are și o fiică, Naomi, care acum are aproape 18 ani.

Mircea Stănescu a provocat un accident rutier în decembrie 2008, soldat cu decesul unui bărbat care se afla pe o trecere de pietoni din Capitală.

Fostul soț al Oanei Cuzino trebuia să fie audiat pe 12 ianuarie, dar pe 5 ianuarie, Mircea Stănescu și-a pus capăt zilelor, la doar 39 de ani, în propriul apartament.

Vestea a fost șocantă pentru îndrăgita prezentatoare TV, deși nu mai formau de mult timp un cuplu.

Nici mariajul cu Yoav Shtern nu a rezistat. Aceștia au ajuns să divorțeze în anul 2014.

Oana Cuzino vorbește rar despre fiica sa, dar câteodată mai face dezvăluiri.

La începutul acestui an a oferit un interviu în care a vorbit despre faptul că atât fiica sa, cât și emisiunea Ce se întâmplă, doctore?, împlinesc 18 ani anul acesta.

„Sunt două evenimente extrem de importante și cu siguranță le voi sărbători atunci când se împlinesc, adică mai spre sfârșitul anului.

Naomi tocmai ce a împlinit 17 ani în decembrie, încă nu știe cum vrea să-și sărbătorească majoratul, dar cu siguranță vom plănui ceva special.

Emisiunea a crescut odată cu Naomi, mă bucur nespus de mult că le vorbim românilor de 18 ani despre un stil de viață sănătos și că ei ne urmăresc de fiecare dată cu atenție”, a spus la acea vreme Oana Cuzino pentru Libertatea.

Noemi își dorește să urmeze o facultate, dar nu s-a hotărât încă unde va da admitere. „Deocamdată este pasionată de psihologie și ia în calcul multe universități atât din București și Cluj, cât și din afara țării…

Va aplica la cât mai multe și decizia o va lua în cunoștință de cauză după ce le vom vizita pe cele unde va fi admisă”, adăugase Oana Cuzino.

Sursa: avantaje.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies