Home Stiri mondene Carmen Brumă spune cum a ajuns la silueta pe care o are, după ce a cântărit aproximativ 90 de kilograme

Carmen Brumă spune cum a ajuns la silueta pe care o are, după ce a cântărit aproximativ 90 de kilograme

de Clara

Carmen Brumă este una dintre femeile din România care arată cel mai bine. La aproape 45 de ani, aceasta arată extrem de bine, dar în trecut s-a confruntat cu un număr mai mare de kilograme. De curând, Carmen Brumă a vorbit despre perioada în care cântărea aproximativ 90 de kilograme.

„Unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat a fost că am fost grasă. Eram pe la 90 de kilograme. Mi-a picat ca o bombă să plecăm în Moscova, eu visam la America. Am intrat într-o depresie după ce am plecat. Atunci nu am ştiam că este depresie. M-am refugiat în mâncare. Am luat 30 şi ceva de kilograme. Eu nu mi-am dat seama. Şocul acesta a fost când am luat nişte blugi şi nu am reuşit să-i trag mai sus de genunchi.

Am băut tot felul de ceaiuri, ba chiar am încercat şi diete drastice de slăbit, printre care celebra supă de varză. Pentru că îmi doream foarte mult să scap de kilogramele inestetice, am reinventat dieta cu supă de varză şi, în plus, am renunţat la fructele şi legumele care mai erau recomandate”, a spus aceasta, conform celor de cancan.ro.

„Am învățat în timp să gestionăm din ce în ce mai bine momentele de tensiune. Cred că, în final, toată lumea face un soi de evaluare. Vedem dacă lucrurile bune sunt mai multe și mai importante decât cele negative. Dacă ești pe plus, continui…

De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături, îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, a spus Carmen Brumă, conform viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies