Home Stiri mondene Carmen de la Sălciua a stârnit un val de critici. Motivul este incredibil

Carmen de la Sălciua a stârnit un val de critici. Motivul este incredibil

de negriuelena

Carmen de la Sălciua este extrem de criticată pe social media după ce a încărcat o fotografie în care apare naturală, fără pic de machiaj. De altfel, este pentru prima dată când s-a afișat astfel.

Fanii au observat imediat un detaliu care li s-a părut deranjant în legătură cu aspectul natural al cântăreței de muzică de petrecere.

Carmen Sălciua este tot timpul în centrul atenției, iar întotdeauna a arătat impecabil cu ajutorul machiajului. Recent însă fanii nu au fost încântați de modul în care s-a înfățișat pe internet, deoarece a apărut nemachiată.

Ipostaza în care a apărut i-a nemulțumit pe foarte mulți dintre admiratori, aceștia criticând-o, punctând în special faptul că are botox injectat în buze.

„Cele mai frumoase dimineți sunt cele in care nu ai niciun strop de machiaj.

Ma simt și fresh și obosită.

Inexplicabil de frumos să faci oamenii fericiți prin cântec!

Am terminat cu bine turul Maramureș …ne odihnim două zile și, de vineri, back to work!”, a transmis Carmen de la Sălciua prin intermediul contului ei de Instagram, unde a postat fotografia în care apare nemachiată.

Deși câțiva fani au remarcat că este frumoasă și fără machiaj, cei mai mulți au fost dezamăgiți și au precizat că arată total diferit atunci când nu poartă machiaj.

Majoritatea au criticat forma buzelor sau a nasului ei, accentuând că sunt prea mari și nu au o formă care să arate bine.

„Ce nas de ridiche!”.

„Doamneee, ce față aiii!!! Efectiv ești umflată de la acid”.

„Scuze, dar ai o formă foarte ciudată la buze. În rest, cânți bine”.

„Dacă nu ai avea buzele alea cu botox, cred ca te-ai simți mai fresh”.

„Buze deformate rău tare… mai bine mergi la o clinică în afară… O parte mai umflată, una mai mică”.

Acestea sunt câteva dintre criticile pe care le-a primit Carmen de la Sălciua pe contul ei de Instagram în dreptul fotografiei unde apare fără pic de machiaj…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!