Home Stiri mondene Carmen de la Sălciua, declarații despre iubitul său și viitorul cu acesta: „Aş vrea doi copii”

Carmen de la Sălciua, declarații despre iubitul său și viitorul cu acesta: „Aş vrea doi copii”

de negriuelena

După divorțul de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua și-a refăcut viața. Aceasta l-a cunoscut pe Cosmin, pe care îl consideră bărbatul perfect. Cei doi se înțeleg foarte bine și se gândesc și la ce își doresc pe viitor de la relația lor.

Frumoasa cântăreață și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu și a menționat că își dorește să întemeieze o familie și să aibă doi copii. În privința felului în care va fi cerută de soție, aceasta nu are pretenții, considerând că gestul trebuie să fie făcut din suflet.

„Mi-am refăcut viaţa, este vorba de Cosmin. Mi-am asumat relaţia. Cosmin a vindecat nişte răni, în primul rând. Este un om bun, foarte bun. Îmi este alături, vine cu mine la evenimente, când nu vine, vorbim la telefon… E linişte. Apreciez că, atunci când avem mici ciondăneli, el lasă foarte repede. Îi trece supărarea imediat. Eu vin obosită, mai sunt şi irascibilă, el înţelege. Asta contează. În momentul în care ne uităm unul la altul, ne bufnește râsul. Cearta e serioasă până ne privim în ochi”, a spus Carmen de la Sălciua.

„Nu ştiu dacă neapărat cu acte, dar dacă ar fi să fie… Doamne ajută! Dacă e să vină lucruri personale… Nu mă gândesc deja la lucruri atât de departe, gen copii… Dar pe viitor, poate se va întâmpla. Aş vrea doi (n.r.: copii) . Nu mi-ar plăcea să fiu cerută într-un anume fel. Toate cererile sunt frumoase dacă vin din suflet”, a adăugat aceasta.

Frumoasa brunetă a rămas în relații civilizate cu fostul său soț, Culiță Sterp, și a precizat în cadrul unei emisiuni TV că este un subiect închis, dar îi dorește tot binele…

„Pentru mine, încă de înainte de a se pronunţa divorțul, a rămas un subiect închis. A fost o căsnicie la mijloc, din partea mea a rămas respect. Cred că, şi din partea lui. Îi doresc tot binele. Eu consider că nu am pierdut niciodată. Ori am învăţat, ori am câştigat”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies