Home Stiri mondene Carmen de la Sălciua, despre împăcarea dintre ea și Culiță Sterp: „Atunci nu credeam, însă…”

Carmen de la Sălciua, despre împăcarea dintre ea și Culiță Sterp: „Atunci nu credeam, însă…”

de negriuelena

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formează din nou un cuplu și nu se mai ascund de ochii publicului.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, deși au trecut printr-un divorț.

Artista de muzică de petrecere a scris pe contul său de Instagram câteva cuvinte despre împăcarea cu fostul ei soț, Culiță Sterp.

Aceștia au apărut împreună la nunta surorii lui Culiță Sterp, iar după o vreme de incertitudine, aceștia și-au asumat relația în mod public.

Fanii lor sunt în culmea fericirii să îi vadă din nou împreună, grăbindu-se să aprecieze și să lase comentarii la fotografiile de cuplu.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au o comunicare bună cu fanii lor, iar de multe ori le oferă răspunsuri la curiozitățile pe care le au.

De curând, frumoasa brunetă a fost întrebată de un internaut dacă a crezut după divorț că mai exista vreo șansă la împăcare, iar ea a oferit un răspuns sincer.

Carmen de la Sălciua a recunoscut că la început nu a crezut că se vor mai împăca, dar că timpul care a trecut și destinul au avut o contribuție în acest sens,

iar ea a crezut că despărțirea nu reprezinta totuși și finalul căsniciei lor.

„Atunci nu credeam, însă timpul coace cireșele… cum e o vorbă!

Am crezut cu tărie în deznodământul acestei căsnicii! Ceva… mai puternic decât mine a lucrat în sufletul meu și mi s-au schimbat ideile!

Atunci am acceptat să vină în viața mea ce îmi era probabil predestinat să vină! Și așa s-a produs împăcarea!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram story…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies