Home Stiri mondene Carmen de la Sălciua, reacție neașteptată despre scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent: „E inadmisibil să…”

Carmen de la Sălciua, reacție neașteptată despre scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent: „E inadmisibil să…”

de negriuelena

Carmen de la Sălciua și-a exprimat punctul de vedere despre scandalul uriaș dintre Alex Velea și Abi Talent.

Cei doi și-au aruncat vorbe grele în mediul online, iar Carmen de la Sălciua le-a luat apărarea lui Alex Velea și Antoniei, punctând lipsa de respect și educație a lui Abi Talent.

„Aici sunt două poze cu două generații aflate într-un scandal!

Un artist cu o familie superbă ,cu o nevastă superbă și cu o carieră de zeci de ani în spate și un tânăr aspirant la o viață «super luxury»…

și dispus să calce peste cadavre pentru ea!”, este mesajul pe care l-a scris Carmen de la Sălciua în dreptul fotografiilor unde apar Alex Velea și familia sa și Abi Talent.

Carmen de la Sălciua a precizat și faptul că artiștii cu a căror muzică am crescut merită să fie apreciați și respectați.

„Am fost implicată și eu în niște articole într-un scandal cu Delia… deși eu îl numesc o provocare menită să provoace un scandal…

însă nu a fost cazul, pentru că, în viziunea mea, artiștii cu melodiile cărora am crescut merită respectați!

E inadmisibil să jignești o mamă precum Antonia … și precum oricine, până la urmă… asta doar dacă nu ai primit o educație buna de acasă!

Este loc sub soare pentru toată lumea! Nu trebuie sa ne sfâșiem pentru a atrage atenția!

Însă, din nefericire, generația nouă e o generație de roboți… idolatrizați de cei de vârsta lor!”, a mai transmis Carmen de la Sălciua…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies