Home Stiri mondene Carmen de la Sălciua și-a șocat fanii cu schimbarea radicală de look. Cum arată acum

Carmen de la Sălciua și-a șocat fanii cu schimbarea radicală de look. Cum arată acum

de negriuelena

În urma divorțului de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua face frecvent schimbări în viața sa, iar de curând a optat pentru o modificare semnificativă a look-ului. Aceasta și-a dorit să încerce o tunsoare nouă, astfel că a mers la un salon și a renunțat la părul foarte lung, tăind mult din lungimea lui, fapt care i-a șocat pe fani, întrucât nu se așteptau la o asemenea schimbare radicală.

Tunsoarea bob pe care a ales să o poarte îi vine foarte bine și se simte în largul său cu noua imagine. Cu toate că și-a scurtat mult părul, Carmen de la Sălciua nu l-a vopsit în altă culoare, rămânând la negrul profund. Mulți fani au primit bine schimbarea pe care a făcut-o artista și i-au adus aprecieri, pe când alții s-au declarat nemulțumiți deoarece preferau mai mult cum arăta cu părul lung.

Carmen de la Sălciua este foarte fericită cu alegerile pe care le face nu doar în legătură cu aspectul fizic, ci și pe planul personal. Cântăreața și-a asumat relația cu iubitul ei, Cosmin, și privește cu speranță spre viitor. Aceasta consideră că a găsit bărbatul potrivit, întrucât îi oferă ceea ce are nevoie sufletește.

„Mi-am refăcut viaţa, este vorba de Cosmin. Mi-am asumat relaţia. Cosmin a vindecat nişte răni, în primul rând. Este un om bun, foarte bun. Îmi este alături, vine cu mine la evenimente, când nu vine, vorbim la telefon… E linişte.

Apreciez că, atunci când avem mici ciondăneli, el lasă foarte repede. Îi trece supărarea imediat. Eu vin obosită, mai sunt şi irascibilă, el înţelege. Asta contează. În momentul în care ne uităm unul la altul, ne bufnește râsul. Cearta e serioasă până ne privim în ochi”, a spus Carmen de la Sălciua.

Artista a vorbit și despre posibilitatea de a se căsători și a face copii, precizând că nu are așteptări în această direcție și lasă lucrurile să vină de la sine.

„Nu ştiu dacă neapărat cu acte, dar dacă ar fi să fie… Doamne ajută! Dacă e să vină lucruri personale… Nu mă gândesc deja la lucruri atât de departe, gen copii… Dar pe viitor, poate se va întâmpla. Aş vrea doi (n.r.: copii) . Nu mi-ar plăcea să fiu cerută într-un anume fel. Toate cererile sunt frumoase dacă vin din suflet”, a adăugat Carmen de la Sălciua…

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies