Home Stiri mondene Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, prima fotografie oficială după împăcare! Cum și-au emoționat fanii

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, prima fotografie oficială după împăcare! Cum și-au emoționat fanii

de negriuelena

Carmen de la Sălciua și-a asumat, de curând, în mod public împăcarea cu fostul ei soț, Culiță Sterp, confirmând, în acest mod, zvonurile care au existat în ultima perioadă.

Cei doi artiști nu au putut rezista sentimentelor puternice și au decis să își mai acorde o șansă, spre bucuria fanilor.

Aceștia s-au împăcat, iar astăzi, 25 octombrie, odată cu ziua de naștere a lui Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua a postat pe contul său de Facebook prima poză oficială de cuplu după ce și-au reluat relația de dragoste.

Frumoasa cântăreață a alăturat fotografiei respective un mesaj cu adevărat emoționant pentru iubitul său, bărbatul pe care nu l-a putut uita și alături de care a fost cea mai fericită și cu care a fost căsătorită timp de trei ani.

„Ne-am îngropat dar nu am realizat că noi suntem… Semințe ! Și… Iată-ne, din nou zâmbind!

La mulți ani ție:

Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură!

Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta!

Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo, de jos, și știu cât a fost de greu!

Culege roadele succesului și fii un om fericit!”, este mesajul pe care Carmen de la Sălciua i l-a transmis lui Culiță Sterp.

Cei doi au lansat de la un timp diverse indicii că ar fi din nou împreună, dar abia acum au recunoscut în mod oficial că formează iarăși un cuplu…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies