Home Stiri mondene Carmen Grebenișan așteaptă primul ei copil

Carmen Grebenișan așteaptă primul ei copil

de Clara

Carmen Grebenișan a stârnit o mulțime de reacții atunci când a vorbit despre camera copilului. Aceasta a vrut să le arate fanilor cum stau lucrurile în ceea ce privește noul său apartament și, la un moment dat, vedeta a pomenit de camera celui mic.

Carmen s-a decis să le prezinte fanilor stagiul în care se află noua ei locuință, făcând un tur virtual. Vedeta a dat foarte multe detalii despre cum vor lua naștere camerele, dar, într-o clipă de neatenție, influcencer-ul a pomenit și despre al treilea membru al familiei.

După ce Carmen a prezentat dressing-ul și dormitorul său și al lui Alex, prietena Alinei Ceușan a ajuns la o altă cameră, care, momentan, nu are un scop clar stabilit. „Apartamentul începe să prindă contur. Ăsta este dormitorul sau, ma rog, va fi. Dressing-ul în care a mai câștigat un perete, acoperind geamul. Și camera copilului însă, până apare copilul, o să fie biroul nostru sau camera celor care vor înnopta aici, sperăm să fie mulți, că nouă așa ne place”, a mărturisit aceasta.

Carmen Grebenișan a devenit cunoscută cu ajutorul blogului de fashion pe care îl administrează. În cadrul unui interviu acordat pentru cei de la fpm.ro, vedeta a vorbit despre diferențele dintre site-ul ei și al altor colegi de breaslă.

„Sincer, eu cred cu tărie că lumea începe să observe, mai mult decât credem noi, faptul că încercăm să păstrăm vibe-ul autentic și contactul cu realitatea. Urăsc aroganța și, cu toate că sunt conștientă că pozele frumoase m-au adus aici, nu uit că atitudinea este o parte esențială din stilul personal. Tocmai de aceea încerc uneori să le prezint urmăritorilor sau cititorilor și latura mea sensibilă. Indiferent că acest lucru înseamnă poze needitate, povestea unei experiențe foarte personale ori prezentarea unor probleme de care mă lovesc în viața de zi cu zi. Viața bloggerilor nu este nici pe departe perfectă și nu ne ascundem să arătăm acest fapt” a spus aceasta…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies