Home Stiri mondene Carmen Tănase a spus ce salariu are, după zeci de ani de carieră

Carmen Tănase a spus ce salariu are, după zeci de ani de carieră

de Clara
  • Carmen Tănase este una dintre cele mai talentate actrițe contemporane.
  • Aceasta s-a făcut remarcată prin intermediul mai multor roluri de excepție.
  • După zeci de ani de carieră, aceasta susține că nu are un salariu foarte mare.

Carmen Tănase este una dintre actrițele din România care s-a făcut remarcată foarte repede prin talentul său. Aceasta a jucat în roluri care au consacrat-o și care, chiar și acum, o plasează printre artiștii preferați ai generațiilor.

De curând, Carmen Tănase a spus care este salariul pe care îl încasează. Deși este peste media salariilor câștigate de majoritatea actorilor, aceasta a declarat că nu este suficient pentru a trăi, ci este suficient pentru a supraviețui.

Ce salariu are Carmen Tănase?

„Până la urmă, supraviețuiești cu salariul. La categoria mea, de exemplu, e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc, eu vreau să trăiesc.

Da, am avut perioade (n.red. – când nu se ajungea cu banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru, nu! Acum, sigur, de câțiva ani s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel. Dar acum, dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!”, a spus aceasta.

Actrița a trecut printr-o traumă când soțul ei a murit

„A fost un moment foarte greu, nu știu dacă cel mai greu, poate că egal cu ăsta a fost când l-am pierdut pe tata. Dar a fost un moment amar. Eu m-am luat la trântă cu doamna periculoasă în negru și am zis «te înving, nu mi-e frică de tine».  Și faptul că nu am reușit să o înving… Eu i-am dat lui Țucu tot timpul speranțe, așa am considerat atunci, să-i ascund adevărul, pentru ca el să fie pozitiv. Tot timpul i-am zis o rezolvăm. Numai eu știu ce era.

Și am ținut-o așa până în ultimul moment și acest lucru m-a învins. El știa diagnosticul, dar i-am spus că-l putem învinge, că se poate. Eu știam că nu se poate. El mi-a spus mie diagnosticul, dar după amănuntele… Psihologia omului bolnav se schimbă foarte tare. Țucu era un om foarte inteligent, peste medie, nu puteai să-l păcălești, nu puteai să-l duci cu vorba”, a povestit aceasta, potrivit viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies