Home Stiri mondene Cât câștigă concurenții de la „Puterea Dragostei”! Nimeni nu s-ar fi așteptat!

Cât câștigă concurenții de la „Puterea Dragostei”! Nimeni nu s-ar fi așteptat!

de negriuelena

Show-ul Puterea Dragostei a devenit un adevărat fenomen, o mulțime de fani așteptând cu sufletul la gură fiecare ediție, care discută și își arată interesul față de preferații lor.

Tot mai mulți sunt activi în mediul virtual și își susțin favoriții, dar totodată sunt și curioși în privința sumelor de bani pe care aceștia îi primesc.

Sumele primite de aceștia sunt fabuloase, câștigătorii primului sezon al show-ului Puterea Dragostei, Bogdan Mocanu și Bianca Comanici, câștigând fiecare câte 10.000 de euro.

Potrivit unor surse care au oferit informații pentru Ciao, concurenții care au fost eliminați de la Puterea Dragostei au dezvăluit că au primit, în medie, circa 100 de euro pe săptămână.

În plus, faptul că au luat parte la acest show atât de îndrăgit le-a adus expunere mediatică, ajungând cunoscuți și beneficiind de propuneri de colaborări fructuoase din punct de vedere financiar.

De exemplu, Jador este lăutar, după cum el însuși s-a prezentat în emisiune; acesta cântă cu o formație la evenimente, iar după ce a câștigat notorietate, și-a lansat melodii și a avut colaborări cu diverși cântăreți de manele celebri.

Astfel, Jador a ajuns să câștige mult mai mulți bani decât câștiga înainte de a intra în casa de la Puterea Dragostei.

În urma prezenței sale în emisiune, tânărul a atras și mai mulți fani și a ajuns să încaseze câte 4.000 de euro pentru o cântare de o oră și 30 de minute…

Surse: radiosiplu.ro, wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies