Home Compatibilitate zodii Cât de intens își trăiesc zodiile viața

Cât de intens își trăiesc zodiile viața

de Clair
Cat de intens isi traiesc zodiile viata

Intens sau liniştit, fiecare zodie are propriul mod în care îşi trăiește viaţa. Acest lucru este influenţat de firea fiecărei zodii în parte, iar mai jos vom vedea cum stau lucrurile, mai exact.

Berbec

Iubește viaţa şi o trăieşte la maximum. Nu este niciodată prea obosit pentru o ieşire cu prietenii, o petrecere sau o simplă plimbare.

Indiferent ce va face, se va distra la minune şi îi va face şi pe cei din jur să facă la fel. Energia şi buna sa dispoziţie îi vor molipsi pe toţi. Va fi persoana de care toţi vor încerca să se apropie.

Taur

Din păcate, Taurii nu trăiesc viaţa chiar atât de intens, deoarece sunt mult prea concentrați la ceea ce au de făcut mâine. Se axează mult prea mult pe muncă  şi uită că mai au nevoie şi de câte o pauză din când în când.

Dar, deşi lucrează în majoritatea timpului, atunci când au o pauză şi vor să se bucure puţin de viaţă, sunt cei mai fericiți şi liberi. Vor face exact ceea ce îi face fericiți şi-şi vor trăi viaţa intens.

Gemeni

Dacă este vorba de distracţie, este vorba de Gemeni.

Gemenii trăiesc pentru a se distra, a se simţi bine şi nimeni şi nimic nu poate schimba acest lucru. Oriunde este o petrecere, oriunde se spune o glumă, de oriunde se ivește o oportunitate pentru a se simţi bine, acolo îi vei găsi pe nativii Gemeni.

Le place să se simtă bine şi să îşi trăiască viaţa la maximum. Pentru ei, nu există momente triste sau stări proaste. Pentru Gemeni există doar oportunităţi de a se distra şi a se simţi bine.

Rac

Fiind familistul zodiacului, nativul Rac nu va fi chiar atât de dispus să renunțe la o zi din viaţa sa pentru  câteva ore de distracţie.

Nu îl încântă nici petrecerile, nici ieșirile cu prietenii, nu prea îi atrage atenţia nimic. Preferă să stea acasă doar cu partenerul/partenera, iar dacă este singur, preferă să se gândească la o modalitate prin care să îşi îmbunătățească viaţa personală.

Nativilor Rac nu le-ar strica o ieşire din când în când, deoarece vor avea tot timpul din lume pentru familie şi carieră.

Leu

Leul ştie cum să îşi trăiască viaţa din plin. Se va distra pe oriunde se va duce şi nicio petrecere sau ieşire nu va rămâne nebifată.

Îi place să se simtă bine, să se distreze şi reuşeşte să acapareze atmosfera oriunde şi oricând.

Adoră să se vadă cu prietenii, să iasă la un suc, să meargă la un film sau să facă o plimbare pe malul mării.

Ştie să profite de viaţă, dar, mai ales, ştie cum să se distreze şi să se simtă bine.

Fecioară

Nu va ieşi în fiecare zi, nu o vei vedea la toate petrecerile sau prin mijlocul orașului la ora 23:00, dar, de fiecare dată când va ieşi, se va distra de minune.

Fecioara se distrează mereu, chiar dacă asta înseamnă un film acasă sau o cană de ceai cu o carte lângă. Însă, se va distra în adevăratul sens al cuvântului, la ocaziile speciale. În acele momente nu o vei putea opri. Va fi în mijlocul tuturor, va râde, va dansa, va spune glume şi îi va face pe toţi să se simtă bine.

Balanţă

Persoană destul de echilibrată, Balanța ştie să se şi distreze, dar doar după ce îşi va termina treburile.

Dacă începe o activitate cu scopul de a se relaxa puţin sau a lua o pauză, dar nu a terminat ce avea de făcut, întreaga sa stare este compromisă.

Ştie să se distreze şi să se simtă bine, dar se simte vinovată, deoarece are impresia că neglijează viaţa personală şi că îşi pune obligațiile pe locul al doilea.

Din păcate, acest mod de a gândi îi dă mari bătăi de cap şi o împiedică din a-şi trăi viaţa aşa cum ar trebui.

Scorpion

Cât de intens îşi trăieşte viaţa un Scorpion? Sună mai mult a întrebare retorică.

Scorpionul trăieşte pentru a se distra şi a se simţi bine. Orice activitate va face o va transforma în ceva plăcut. Chiar dacă va fi o petrecere, chiar dacă va fi o plimbare cu maşina, chiar dacă va face cumpărăturile sau va face curat, va şti ce să facă pentru a se simţi bine în acele momente.

Săgetător

Iubește viaţa. O trăieşte atât de intens, încât ai putea crede că fiecare zi este ultima.

Îi place să se simtă bine, să se distreze, să facă orice îl face fericit. Ştie că viaţa este scurtă şi tocmai de aceea va trăi aşa cum va crede că este cel mai bine.

Capricorn

Capricornul se va distra oriunde și oricând poate. Îi place să evadeze din cotidian şi nicio petrecere nu îi dă programul peste cap. Oriunde apare, acaparează atmosfera foarte repede şi dă startul distracției.

Toată lumea va vrea să petreacă timpul cu acest nativ, deoarece ştie cum să se distreze, dar şi cum să dezmorțească atmosfera.

Vărsător

Nu va spune „nu” unei petreceri, dar, cu siguranţă, nu-l vei găsi pe acest nativ sus, pe mese. Se va distra, va dansa, dar cât să nu-i deranjeze pe cei din jur.

Ştie că este important să mai ieşi din când în când, să socializezi, dar nu va exagera şi nici nu va întrece măsura.

Ştie cum să îşi trăiască viaţa, dar o va face în felul său. Mai retras, mai liniştit, dar se va simţi bine făcând ce îi place.

Peşti

Îi vei găsi peste tot în acelaşi timp. Atât de activi sunt. Vor fugi de la un grup la altul, vor vorbi cu toată lumea, vor cânta toate melodiile, vor fi la toate piesele de teatru şi la toate filmele noi. Le place să se distreze şi nimeni şi nimic nu le va lua această plăcere…

Argintul viu… ei sunt. Le place să se distreze. Iubesc viaţa şi nimic nu poate schimba acest lucru.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..