Home Stiri mondene Cât de mult l-a afectat pe Brad Pitt despărțirea de Angelina Jolie! Actorul a spus tot: „Adevărul este că…”

Cât de mult l-a afectat pe Brad Pitt despărțirea de Angelina Jolie! Actorul a spus tot: „Adevărul este că…”

de negriuelena

Brad Pitt și Angelina Jolie au pornit pe drumuri separate în septembrie 2016, punând capăt unei relații de unsprezece ani, dintre care au fost căsătoriți doi.

Aceștia au împreună șase copii: trei biologici și trei adoptați.

Despărțirea a fost extrem de dureroasă și pentru Angelina Jolie, și pentru Brad Pitt. Actorul a oferit de curând un interviu în care a povestit prin ce a trecut în acea perioadă.

În urma despărțirii de Angelina Jolie, Brad Pitt a fost timp de 18 luni la dezalcoolizare, experiența fiind marcantă pentru el.

„Ajunsesem într-un punct critic, aşa că am renunţat la băut. Am luat lucrurile așa cum au venit, așa că am renunțat la băutură.

Să îi alături pe toți acești bărbați care stau lângă tine, sunt sinceri și deschiși într-un mod în care eu nu sunt…

Era un loc sigur în care nimeni nu te judeca”, a povestit Brad Pitt pentru publicația The New York Times.

„Aveam probleme în familie. Adevărul este că noi toți ne confruntăm cu tristețe, durere și pierderi. Ne petrecem foarte mult timp ascunzând asta, dar de fapt, este în tine.

Așa că, deschide-ți sufletul!”, a adăugat actorul în vârstă de 55 de ani.

În anii ’90, toată atenția era îndreptată asupra mea. A fost chiar inconfortabil pentru mine. Am devenit un singuratic și m-am neglijat.

Sunt recunoscător pentru faptul că am fost capabil că fac lucrurile pe cont propriu.

Pare o negare a acestei părți mai slabe care se află în tine, care trece prin probleme, chiar dacă este vorba despre stări normale, pe care toți le simțim la un moment dat.

Cu siguranță cred că nu poți să ajungi să te cunoști cu adevărat până când nu vei accepta toate aceste lucruri’, a mai spus Brad Pitt…

Sursa: verdict.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies