Home Compatibilitate zodii Cât te mult te potrivești cu persoana de lângă tine. Astrele nu mint niciodată

Cât te mult te potrivești cu persoana de lângă tine. Astrele nu mint niciodată

de Clair
Cat te mult te potrivesti cu persoana de langa tine. Astrele nu mint niciodata

Berbecii nu își pot face o părere exactă, racii simt că și-au găsit sufletul pereche, iar fecioarele regretă o relație.

Berbec
Berbecii au început o relație de curând, motiv pentru care nu își pot face o părere exactă. Nativii sunt hotărâți să lase timpul să-și spună cuvântul, însă continuă să fie foarte atenți.

Taur
Taurii se află într-o relație de ceva timp și cred că se află pe drumul cel bun. Cu toate că au mai existat mici certuri, nativii sunt dornici de a merge mai departe și de a rezolva fiecare inconvenient ce apare.

Gemeni
Gemenii au câteva semne de întrebare legate de relația lor, însă nu știu exact cum ar trebui să procedeze. Nativii s-au gândit la o despărțire, dar nu știu dacă aceasta ar fi chiar soluția cea mai bună.

Rac
Racii simt că și-au găsit sufletul pereche, motiv pentru care se gândesc serios la următorul pas în relație. Nativii au câteva bănuieli că sentimentul este reciproc, așa că vor aștepta momentul oportun pentru deschiderea acestui subiect.

Leu
Leii se află deja într-o relație stabilă. Lucrurile merg foarte bine, doar că ceea ce îi nemulțumește este monotonia care a apărut. Nativii se potrivesc foarte bine cu partenerul de cuplu, motiv pentru care ideile pe care le vor avea vor fi aceleași.

Fecioară
Fecioarele au decis să dea o șansă unei noi relații, însă și-au dat seama că lucrurile nu merg deloc așa cum și-ar dori. Aceștia nu simt că sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerul, motiv pentru care se gândesc cum să pună punct, într-un mod delicat.

Balanță
Balanțele nu vor să se mai gândească la o relație, deoarece ultima le-a lăsat un gust amar. Cu toate acestea, nativii vor întâlni o persoană cu care vor fi compatibili, însă nu știu exact dacă vor acest lucru.

Scorpion
Scorpionii sunt mulțumiți de relația pe care o au, însă și-ar dori ca unele lucruri să fie îmbunătățite, motiv pentru care, din când în când, se gândesc dacă ei și partenerul ar putea rămâne împreună pentru totdeauna.

Săgetător
Săgetătorii iubesc libertatea, motiv pentru care se tem de o relație serioasă. Aceștia nu vor să se gândească la o asemenea posibilitate, cel puțin pentru moment.

Capricorn
Capricornii discută de câteva săptămâni cu o persoană care le este extrem de dragă, însă nu știu dacă ar putea forma o relație cu ea. Nativii sunt prea temători, deoarece nu știu exact la ceea ce să se aștepte.

Vărsător
Vărsătorii au avut parte de o experiență neplăcută din punct de vedere sentimental, motiv pentru care au decis ca, pentru moment, să ia o pauză de la relațiile amoroase. Nativii consideră că au alte lucruri mult mai importante pe care să se axeze.

Pești
Peștii se află într-o relație de mult timp cu o persoană pe care o consideră a fi cea potrivită pentru ei. Nativii nu au niciun dubiu și vor ca aceasta să le fie alături pentru tot restul vieții…

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..