Home Stiri mondene Cătălin Botezatu a ajuns la limită! Ce face pentru a supraviețui

Cătălin Botezatu a ajuns la limită! Ce face pentru a supraviețui

de negriuelena

Cătălin Botezatu se confruntă cu mari probleme de natură financiară. Designerul se află în impas din cauza pandemiei, iar afacerile sale merg din ce în ce mai prost.

Acesta se află în izolare la munte, dar nu stă degeaba, ci încearcă să găsească soluții pentru a se redresa profesional.

„Am stat numai la telefoane, am lucrat de acasă.

Îmi fac planuri de viitor, am încercat să reprogramez tot ce a fost anulat, să dau restartul afacerilor mele”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Din cauza măsurilor luate de autorități, mai exact, din cauza închiderii mallurilor, Cătălin Botezatu a ajuns la limită în privința cifrelor de afaceri, înregistrând pierderi masive.

Celebrul creator de modă a ajuns în stadiul în care abia își permite să își plătească angajații și taxele.

„S-au închis multe magazine și asta aduce un minus activității mele și o gaură imensă din punct de vedere financiar.

Oamenii au rămas acasă și trebuie să am grijă. Noi nu i-am dat afară”, a declarat acesta în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Designerul a recunoscut că pentru a putea supraviețui și a nu pierde toate afacerile, a fost nevoit să reducă prețurile articolelor vestimentare și să le vândă online.

„Fabrica mea vinde online tot felul de lucruri la prețuri mult sub piață, tocmai pentru a atrage ochiul cumpărătorului și pentru a supraviețui”, a adăugat Cătălin Botezatu.

Cu toate că situația nu este deloc roz pe planul profesional, creatorul de modă speră ca lucrurile să revină la normal, pentru a își salva afacerile…

Acesta mai susține că această perioadă dificilă îl afectează și pe planul emoțional, deoarece este o fire activă.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies