Home Stiri mondene Cătălin Botezatu a ajuns la spital, în Turcia. Iată ce s-a întâmplat!

Cătălin Botezatu a ajuns la spital, în Turcia. Iată ce s-a întâmplat!

de Buinoschi Andreea

Anul trecut, Cătălin Botezatu susținea că a trecut pe lângă moarte, reușind să învingă o boală nemiloasă, cancerul. Deoarece știe ce înseamnă suferința, dar și cât de fragilă este viața, acesta preferă să prevină, decât să fie nevoit să se trateze din nou.

Așadar, juratul de la Kanal D a mers în Turcia pentru a face toate controalele de rutină. Designerul vrea să se asigure că totul este în regulă și că nu mai are ce să îi pună sănătatea în pericol.

„Următorii pași, după o perioadă, înseamnă o altă operație, să curățăm acolo bine, după care urmează o altă intervenție complicată”, a declarat Cătălin, în urmă cu ceva vreme, în cadrul unui interviu.

Mai mult decât atât, surse apropiate acestuia au declarat că, într-adevăr, starea sa de sănătate nu este una foarte bună și trebuie să se asigure că totul este bine, deoarece problemele sale de sănătate sunt vechi. „Acum, în ultima perioadă, nu se simțea tocmai bine, probabil și oboseala acumulată, multă muncă… și a decis să plece să-și facă niște analize, să-și facă un control, la cardiologie, având în vedere că el a avut probleme serioase cu inima în trecut, are cinci stenturi”, au spus persoane apropiate acestuia.

Acum, Botezatu este foarte fericit, deoarece nu mai există niciun pericol. Cu toate acestea, trebuie să continue să fie foarte atent, pentru ca situația să nu se agraveze. „Nu mai am probleme de sănătate, să nu-mi dezamăgesc publicul acesta pentru care există, datorită presei, tuturor – asta mă face să trăiesc și să primesc puțină iubire, pentru că, după sănătate, iară nu poți trăi. Merit mai multă iubire, pentru că ofer atât de multă iubire”, a mai spus Cătălin în cadrul unui interviu moderat de Cristi Brancu…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies