Home Stiri mondene Cătălin Botezatu, anunț șocant în urma operației suferite

Cătălin Botezatu, anunț șocant în urma operației suferite

de negriuelena

Cunoscutul creator de modă Cătălin Botezatu se află în proces de recuperare după ce a suferit operația dificilă în urmă cu o lună.

Astfel, designerul a decis că este cazul să se ocupe mai mult de sănătatea sa, drept urmare a luat o decizie care pentru fani va fi de-a dreptul șocantă.

Cătălin Botezatu a hotărât să se retragă pentru o vreme din activitatea desfășurată în lumina reflectoarelor.

Acesta nu va mai apărea pe micul ecran, renunțând să mai ia parte la rubrica de modă unde obișnuia să apară în fiecare săptămână.

Creatorul de modă și-a rărit și prezența pe podiumuri, semn că este serios în privința retragerii sale temporare din showbiz.

Cătălin Botezatu va face această pauză mediatică până când se va simți recuperat și în putere pentru a se ocupa de toate proiectele sale.

Designerul are probleme destul de grave de sănătate în ultimul timp, astfel că este necesară o perioadă de odihnă și relaxare, timp în care să lase deoparte viața profesională.

Cu toate că este pasionat de munca sa, aceasta este solicitantă și cauzatoare de stres, așadar nu are de ales și, pentru a se pute apune la punct pe planul sănătății, trebuie să încetinească ritmul în care își desfășoară viața.

Cătălin Botezatu speră să se refacă rapid, pentru a putea reveni în televiziune.

În urmă cu o lună a suferit o intervenție chirurgicală complicată care a avut loc în cadrul unei clinici din Turcia și care a durat șase ore.

Operația a constat în extirparea a jumătate din colon, iar apoi medicii i-au făcut o chimioterapie hipertermică…

În plus, Cătălin Botezatu suferă de foarte mult timp și de probleme cardiovasculare, acesta având cinci stenturi la inimă.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies