Home Stiri mondene Cătălin Botezatu, declarații controversate despre Bianca Drăgușanu: „E o păpușă gonflabilă”

Cătălin Botezatu, declarații controversate despre Bianca Drăgușanu: „E o păpușă gonflabilă”

de Clara

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu a fost marea iubire a lui Cătălin Botezatu. Cu toate că aceștia s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani, creatorul de modă încă o iubește și nu se sfiește să recunoască acest lucru.

Recent, acesta a făcut un top trei al femeilor fatale din România, iar Bianca a fost pe locul al treilea deoarece, din punctul lui de vedere, a exagerat cu mărirea buzelor.

„Când va afla (Bianca Drăgușanu, n.r.), mă va suna instant, mă va face cu ou și cu oțet. Dar ea știe că sentimentele mele pentru ea vor fi veșnice, până la capăt, și că va putea conta pe mine. Are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu. Are multe operații estetice, dar nu aberante, nu e o păpușă gonflabilă, cum zic oamenii răi. Nu și-a scos coastele, nu și-a lungit picioarele, și-a pus sâni și și-a reparat dantura.

Am pus-o pe locul al treilea pentru că exagerează cu buzele, nu sunt pentru mărirea exagerată, cum e cazul ei, nu-mi place. Da, și Bianca și-a mărit și posteriorul, chiar dacă și înainte arăta bine. Acum arată însă și mai bine, așa că «Trăiască cine i l-a mărit!».

Bianca a trecut prin cea mai spectaculoasă transformare a unei vedete din showbiz. La început, a fost «Blonda lui Bote». Mă bucur că, în timp, a putut deveni și altcineva, a învățat multe și de la mine, dar și de la viață. Bianca este o mamă bună, o femeie de afaceri pricepută, face lucruri de calitate, a evoluat. Și-a făcut banii ei din reclame, din imagine, din atelierul de creație în care muncește foarte mult. Oamenii sunt răi când o critică”, a declarat juratul de la Kanal D, pentru cei de la impact.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies