Home Stiri mondene Cătălin Botezatu, despre divorțul Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi: „Acel bărbat care…”

Cătălin Botezatu, despre divorțul Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi: „Acel bărbat care…”

de negriuelena

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să meargă pe drumuri separate și să semneze actele de divorț la notar, la numai trei luni după ce se căsătoriseră în secret.

Se pare că motivul pentru care Bianca Drăgușanu a rupt relația cu Alex Bodi ar fi faptul că acesta s-ar fi purtat violent cu ea.

Cătălin Botezatu a făcut primele declarații despre divorțul dintre fosta sa iubită, Bianca Drăgușanu, și Alex Bodi.

„Eu consider că nicio femeie nu trebuie să fie lovită, nu sunt de acord cu violența, mai ales când este vorba de o femeie.

Indiferent de ce face o femeie, ele fac multe nesărate, cred că poate exista dialog. Cu o vorbă bună sau rea se pot rezolva problemele. Dar în niciun caz cu palma.

Atunci când lovești o femeie, demonstrezi inferioritatea. Mai înseamnă că acel bărbat nu are textele la el.

Poate exista un moment în care o împingi, nu neapărat o lovești. Dar când e vorba de lovituri care cauzează o coastă ruptă sau un picior…

Atunci aceea nu se mai poate numi bătaie, se poate numi brutalitate. Acel bărbat care recurge la așa ceva este o brută.

Nu știu dacă este cazul lui și nu vreau să fac speculații pe acest subiect, dar nu poți să dai într-o femeie la modul în care să o lași lată pe jos.

Bărbăția și puterea unui mascul nu stau în asta. Când ajungi să dai într-o femeie, consider că ești total lipsit de texte, de diplomație. (…)

Categoric, Bianca a luat cea mai bună decizie. Nicio femeie nu trebuie să mai stea lângă un bărbat care o agresează și îi oferă o viață grea.

Nu doar în cazul Biancăi, e valabil pentru toate femeile.

În momentul în care constată că relația nu mai merge, începe să fie bătută, marginalizată și nu mai este iubită, nu trebuie să se sacrifice pentru nimic.

Trebuie să se gândească că viața merge înainte cu sau fără o familie.

Și cel mai important e faptul că nu contează ce spune lumea și trebuie să devină puțin egoistă și să știe că are o viață de trăit înainte”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Cancan

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies