Home Stiri mondene Cătălin Botezatu, diagnosticat cu o tumoare rară: „Nu credeam că…”

Cătălin Botezatu, diagnosticat cu o tumoare rară: „Nu credeam că…”

de negriuelena

Cunoscutul creator de modă Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în Istanbul, Turcia, iar operația a durat șase ore.

Medicii i-au pus un diagnostic cutremurător, și anume Neoplasm mucinos, adică o tumoare rară care poate duce la cancer, astfel că a fost necesar să fie operat cât mai repede.

Operația a durat șase ore, iar tumoarea i-a fost extirpată, iar medicii sunt optimiști. Cătălin Botezatu se află în recuperare.

„Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermică, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism.

Cătălin e la terapie intensivă acum. Acolo o să petreacă următoarele ore. Medicii au spus că operația a fost un succes, dar acum el trebuie să se recupereze.

Din câte am înțeles, Cătălin este lucid și comunică cu doctorii care îl supraveghează”, a declarat după operație o persoană din anturajul lui Cătălin Botezatu, pentru Cancan.

„Nu credeam că o să am niște dureri atât de mari. Niciodată nu am avut dureri așa mari! Durere în tot corpul…

Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arată ca la NASA”, a spus Cătălin, aflat pe patul de spital, pentru Teo Show.

„Stomacul meu e puțin umflat. M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior.

A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente in salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire.

Am zis: «Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?! Medicii sunt nemaipomeniți!».

Aveam o durere care se mișca de colo-colo, nu i-am dat importanță. Am făcut un control total, i-am spus domnului doctor că mă doare în stomac ceva. S-a sfătuit cu alți medici. Mi-a zis că e apendicele.

De jurul împrejurul apendicelui sunt niște săculeți, dacă se lipesc de apendice, nu e bine, dar nu îmi închipuiam că e așa.

Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul”, a adăugat creatorul de modă.

„Nu m-am speriat. Accepți orice atunci când știi că bate la ușă cineva, am simțit că moartea bate la ușă.

Am avut numai coșmaruri, lumea nu știe prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva arătam pe Instagram”, a mai spus Cătălin Botezatu la Teo Show

Surse: spynews.ro, cancan.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!