Home Stiri mondene Cătălin Botezatu, îngenuncheat de durere: „Traversez o dezamăgire mare”

Cătălin Botezatu, îngenuncheat de durere: „Traversez o dezamăgire mare”

de Buinoschi Andreea

Cătălin Botezatu nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale. Acesta nu a avut probleme doar din punct de vedere medical, ci și din punct de vedere sentimental.

În cadrul unui podcast, creatorul de modă a spus că, în acest moment, suferă din dragoste, deoarece își deschide sufletul în fața celorlalți mult prea ușor. Mai mult decât atât, după fiecare dezamăgire, deși își promite că nu va mai repeta greșelile din trecut, le face din nou.

„În ultima perioadă, am avut și probleme de sănătate. Am avut și momente de nefericire în plan sentimental. Traversez o perioadă destul de delicată, mi-a mers foarte bine din punct de vedere profesional, dar sănătatea a fost destul de șubredă. Slavă Domnului, am ajuns la linia de plutire, pentru că sunt ambițios, dar, emoțional, viața mea este sus și jos, sus și jos, iar acum este jos, jos, jos. Acord prea mult credit persoanelor, mă îndrăgostesc foarte repede.

Tot timpul îmi spun că nu o să mai fac greșeala asta, la următoarea relație nu o să mai fiu deschis ca o carte, nu o să mai spun eu primul «Te iubesc!», pentru că eu ăsta sunt. Cum încep o relație, fac la fel, pentru că sunt extrem de sincer și trăiesc clipa și momentul de fericire. Acum traversez o dezamăgire mare.

Nu sunt îndrăgostit, am fost. Când dau credit maxim persoanelor de lângă mine, e greu să vezi că te dezamăgesc, că nu sunt ceea ce credeai. Niciodată nu m-am combinat din dorința de a sta cu o femeie o săptămână, două. Chiar dacă se spune că după trei, patru ani, dragostea dispare, intervine respectul și poți conviețui cu această persoană foarte bine”, a declarat Botezatu în cadrul podcast-ului lui Radu Țibulcă…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies