Home Stiri mondene Cătălin Botezatu, naș la nunta Biancăi cu Gabi Bădălău

Cătălin Botezatu, naș la nunta Biancăi cu Gabi Bădălău

de Buinoschi Andreea

Se pare că Bianca se pregătește să se mărite. De data aceasta, Gabi Bădălău estea cel care o vrea de soție, iar mai în glumă, mai în serios, Cătălin Botezatu a spus că va fi nașul lor de cununie.

În exclusivitate pentru cei de la playtech.ro, designerul a vorbit despre cum trebuie să fie un bărbat, din punctul de vedere al Biancăi. „Dacă Bianca n-are naș, mă ofer eu, mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău.

Mă bucur că Bianca și-a găsit jumătatea, sper ca, de data aceasta, să fie o căsătorie mai lungă, la cât e de nărăvașă. În viziunea ei, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, să tacă, pentru a face ea ce vrea. Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc mult”, a mărturisit juratul de la Kanal D.

De când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Cătălin Botezatu nu s-a mai afișat la brațul niciunei femei și, în cadrul unui interviu, a explicat și de ce a ales să facă acest lucru.

„Mă onorează faptul că mă plac și femeile, și bărbații, dar există o barieră pe care nu am depășit-o complet. Că am făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual… Dar nu am făcut atât de multe. Am primit complimente de la bărbați, că arăt bine… E normal în secolul al XXI-lea. Primesc în proporție de 70% poze și propuneri de la femei și 30%, restul.

Mă regăsesc bine în singurătatea mea și, efectiv, nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite, să îi faci toate poftele. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine și, nu în ultimul rând, chiar dacă am o maturitate profesională, să cultiv ceea ce am făcut până acum din punct de vedere profesional. Ar trebui să găsesc o femeie care să mă înțeleagă, să aibă și acest simț al aventurii ca mine, să îmi înțeleagă munca”, a mărturisit acesta, conform playtech.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..