Home Stiri mondene Cătălin Botezatu nu va mai face parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!”

Cătălin Botezatu nu va mai face parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!”

de Buinoschi Andreea

Cătălin Botezatu a luat pe toată lumea prin surprindere în urmă cu doar câteva zile, când a anunțat că va pleca din juriul emisiunii Bravo, ai stil!. Cu toate acestea, creatorul de modă susține că proiectele de televiziune vor continua și va fi alături de cei care îl îndrăgesc.

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult. Nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul «Bravo, ai stil!». Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi.

Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător! Le urez succes colegilor mei în noul sezon «Bravo, ai stil! Celebrities». Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți”, a scris Cătălin Botezatu pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu ceva timp, Botezatu a vorbit despre momentul în care a aflat că are cancer, boală cu care se luptă de mai mulți ani.

„Mă simțeam ok, doar că eu, de două ori pe an, îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă. Specialistul turc mi-a propus să mă supună unui test ecograf foarte performant, unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită. M-am operat în România… și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră. Mi-au spus că e cancer. Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric!”, a declarat designerul, potrivit spynews.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies