Home Stiri mondene Cătălin Botezatu s-a îndrăgostit iremediabil. Nu mai are ochi pentru altcineva

Cătălin Botezatu s-a îndrăgostit iremediabil. Nu mai are ochi pentru altcineva

de Buinoschi Andreea

În ultima perioadă, se pare că o ființă foarte dragă i-a marcat traiul lui Cătălin Botezatu. Puiul său de Pomeranian este cel care, conform spuselor vedetei, i-a schimbat viața în totalitate. Cum nu putea avea un nume oarecare, cățelușul se numește Gucci.

Deși este mic, face foarte multe năzbâtii, în special când Cătălin este la filmări sau plecat cu alte proiecte. „Mi-a dat un nou sens al vieții,  pentru că nu mi-aș fi închipuit niciodată că pot fi atât de responsabil cu un animal, cu o ființă așa drăgălașă. Face parte din familia mea. Atunci când vin supărat acasă, când sunt ușor mai trist, mă uit în ochișorii lui și mă liniștesc, mă bucura. Face o sută de trăsnăi, dar nu ma pot certa cu el. A «marcat» toate covoarele și toate canapelele mele nou-nouțe, dar nu ma pot supăra pe el”, a declarat creatorul de modă.

Cătălin Botezatu este cunoscut pentru iubirea pe care o are față de animale. În copilărie, acesta a avut un husky uriaș, dar și multe alte animăluțe de care avea grijă în vacanțele la bunici. Acesta a mărturisit că micul Gucci este extrem de răsfățat, deoarece merită tot ceea ce este cel mai bun: „Seara, când mă uit la televizor, se joacă până obosește și adoarme cu capul pe pieptul meu. Este un cățel răsfățat, are câteva accesorii discrete, care nu epatează”.

Tot legat de copilărie, într-un interviu acordat pentru adevărul.ro, Cătălin a vorbit despre cum au fost primii săi ani din viață: „Nu eram un copil rebel, pentru că educația spartană pe care am primit-o de la mama mea nu mi-a permis asta. O educaţie spartană pe care la acel moment nu am înţeles-o sau pe care am înţeles-o greşit. Am catalogat-o pe mama mea ca fiind o mamă rea, dar, mai târziu, când m-am maturizat, mi-am dat seama că acea educaţie face parte din ceea ce sunt, din omul celebru care am ajuns. A fost benefic tot ce am învăţat în acea perioadă. A fost şi o parte frumoasă a copilăriei, pentru că am avut o familie frumoasă. Bunicii mă idolatrizau. Mama şi tata erau exigenți, dar nu mi-a lipsit niciodată nimic, din punct de vedere financiar, am fost o familie înstărită”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies