Home Stiri mondene Cătălin Botezatu, schimbat radical în urma diagnosticului de tumoare canceroasă. Pare de nerecunoscut

Cătălin Botezatu, schimbat radical în urma diagnosticului de tumoare canceroasă. Pare de nerecunoscut

de negriuelena

Cătălin Botezatu a suferit de curând o operație prin care i s-a extirpat o tumoare canceroasă la nivelul colonului.

Creatorul de modă pare de nerecunoscut după ce a ieșit din spital, semn că problemele de sănătate și-au pus amprenta asupra sa.

Acesta a venit în secret în România, unde se recuperează și a dorit să transmită mulțumirile sale tuturor fanilor care i-au transmis gândurile bune și sănătate în toată această perioadă dificilă.

„Bună, dragii mei! După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi.

O fac, în primul rând, pentru a vă mulțumi, pentru că au fost atât de multe… mii de mesaje pe toate rețelele de socializare, încât mă simt onorat și mă simt mai iubit ca niciodată.

Vă mulțumesc, începând cu prietenii mei, care s-au urcat în avioane în momentul în care au aflat de ceea ce mi se întâmplă, până la persoane care mi-au scris din toate colțurile lumii.

Și care au sunat neîncetat și care mi-au transmis neîncetat zeci, sute de mesaje, interesându-se de viața mea. Sunt bine acum, sunt ok, sunt în România.

Sunt într-un loc drag mie, la Mary, buna mea prietenă, aici, la pensiunea «Mai».

Am o perioadă de recuperare care este destul de grea, dar peste care voi trece. Și vă asigur că totul o să fie bine de acum încolo și vom ține legătura mai mult.

Încă o dată: mii de mulțumiri prietenilor mei, medicilor, oamenilor de televiziune, oamenilor din televiziuni, lista este enormă.

Cert este că vă iubesc foarte tare și m-am simțit atât de iubit, încât asta mi-a dat putere. Vă mulțumesc și vă iubesc”, a transmis designerul printr-un video postat pe conturile sale de socializare…

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies