Home Stiri mondene Cătălin Botezatu și-a finalizat testamentul

Cătălin Botezatu și-a finalizat testamentul

de Buinoschi Andreea

Cătălin Botezatu, de mai mulți ani, trece prin probleme de sănătate extrem de grave. Acesta este, în permanență, sub supraveghere medicală și își face diferite controale regulat, pentru a se asigura că situația este ținută sub control.

Deoarece a suferit două intervenții majore, creatorul de modă a înțeles că este de gravă situația și a decis să își scrie testamentul, pentru ca, în caz de orice, totul să fie pregătit. Bărbatul vrea să își lase averea mai multor persoane apropiate, dar și unor instituții din străinătate și din România.

Mai mult decât atât, juratul de la Kanal D știe și cine va moșteni afacerea sa, care vrea să continue și după ce va trece în neființă.

„Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele «Botezatu», sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară, cât și în stăinătate. Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale, și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta. (…)

Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupușii copii, care există sau care vor veni de aici încolo, nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion”, a mărturisit Cătălin Botezatu, potrivit wowbiz.ro.

Juratul a suferit două intervenții chirurgicale, din cauza unei boli necruțătoare cu care se confrună: cancerul. „N-am nici măcar o săptămână de la operație. N-am cum să nu fiu bine. Toată lumea îmi spune: «Stai acasă să te odihnești!». Nu am cum, nu pot. Locul meu e aici. Medicii mi-au zis că e totul bine. Mai puțin stres. Fără stres… Asta mă omoară cel mai tare”, a declarat designerul, conform cancan.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies