Home Stiri mondene Cătălin Botezatu vorbește despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Cătălin Botezatu vorbește despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

de Buinoschi Andreea

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au format, pentru o perioadă, unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbizul românesc. Deși s-au despărțit în urmă cu mulți ani, Cătălin Botezatu încă are cuvinte de laudă la adresa fostei sale iubite și îi ia apărarea mereu acesteia.

Acesta a vorbit cu cei de la cancan.ro despre despărțirea momentului: „S-au despărțit din nou?! Nu știu ce să zic. Eu cred că ea trebuia să rămână cu băiatul acela. Părea un băiat bun. Așa cred eu, e părerea mea neavizată. Dacă ea e mai fericită așa sau alături de alt bărbat, e treaba ei”.

Conform wowbiz.ro, în ochii designerului, Bianca este cea mai bună persoană pe care a întâlnit-o până acum: „Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în brațe de multe ori după diferite divergențe avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o fată inteligentă și ambițioasă”.

„De la Cătălin Botezatu, am avut foarte multe de învățat! Dincolo de iubit, mi-a fost mentor și mi-a explicat cum trebuie să mă comport în lumea aceasta a showbizului, unde de foarte multe ori am fost rănită fără motiv. Este adevărat că am plâns pe umărul lui, întrucât îmi era foarte greu să accept răutățile gratuite la adresa mea. Iar el m-a sprijinit de fiecare dată. A văzut cu adevărat ce se întâmplă în sufletul meu. Poate tocmai de aceea îl respect mult, îl apreciez în mod deosebit și mereu am să găsesc cuvinte frumoase la adresa lui. A fost și va rămâne un om special în viața mea”, sunt cuvintele de laudă ale Biancăi…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies