Home Stiri mondene Cătălin Cazacu, afirmații-bombă despre motivul divorțului Ramonei Olaru! Ce a spus acesta despre sexy asistenta TV

Cătălin Cazacu, afirmații-bombă despre motivul divorțului Ramonei Olaru! Ce a spus acesta despre sexy asistenta TV

de negriuelena
loading...

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, asistenta TV a emisiunii `Neatza cu Răzvan și Dani, sunt buni prieteni de mulți ani. Aceștia au fost văzuți frecvent petrecând timp împreună și distrându-se.

Ramona Olaru și soțul său au divorțat, focoasa asistentă TV declarând că aveau viziuni diferite despre viitor, în ciuda faptului că încă mai țineau unul la celălalt. Faptul că nu aveau aceleași concepții cu privire la viitorul lor împreună a declanșat neînțelegeri peste care se pare că nu au putut trece.

Cei doi nu au putut ascunde de ochii presei mondene vestea despărțirii, din contră, au fost și mai mult în centrul atenției, în special Ramona Olaru. Aceasta este admirată și dorită de foarte mulți burlaci din showbizul românesc, cu toate că până în acest moment nu a spus că se află într-o relație cu cineva.

Având în vedere că prezentatorul TV Cristian Cazacu este unul dintre apropiații Ramonei Olaru, acesta nu s-a putut abține și și-a exprimat părerea în modul său propriu în legătură cu faptul că frumoasa blondină a divorțat.

„Îmi pare rău că divorțează… Dar, eu, pe Ramona Olaru, o iubesc. Este o fată extraordinară, nu ai cum să nu o iubești pe Ramona”, a declarat Cătălin Cazacu.

Sexy asistenta TV a divorțat la notar de soțul său, Bogdan, mariajul lor încheindu-se după trei ani, oferind explicații despre ceea ce a dus la separarea lor.

„Soțul meu e la polul opus față de mine. Nu îi place să socializeze. El e mai timid, e mai tăcut. Eu l-am cucerit pe el pentru că asta e de așteptat la mine, iar asta pentru că toate lucrurile se întâmplă pe dos la mine. Eu l-am agățat pe el la mare. (…) Au trecut câțiva ani până la starea civilă, mai exact vreo doi, care au fost ca orice relație, cu bine cu rău, ba eram, ba nu eram”, a spus Ramona Olaru.

Aceasta însă încearcă să nu se lase doborâtă de acest moment dificil din viața ei. Ba chiar s-a pozat în biroul notarului, în ziua în care a divorțat, iar alături de poza respectivă, pe care a postat-o pe contul său de Instagram, a alăturat un mesaj pozitiv. „Viața merge mai departe…”, a scris Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu va prezenta un sezon nou al emisiunii Cash Taxi, la Kanal D, iar startul se va da pe litoral, la Constanța…

„Începem un nou sezon «Cash Taxi» plin de surprize! Vă salut de aici, de la mare; mai am foarte mulți de bani de dat, așa că turiștilor care sunt în vacanță, pe litoralul românesc, le lansez invitația de a se urcă în taxiul meu. Dacă marea și soarele nu vă erau de ajuns, eu vă mai dau un motiv în plus să veniți pe litoral: «Cash Taxi». De abia aștept să vă urcați în mașina mea”, a declarat Cătălin Cazacu.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!