Home Stiri mondene Cătălin Măruță a fost operat de urgență la picior. Prezentatorul are nevoie de o recuperare de șase luni

Cătălin Măruță a fost operat de urgență la picior. Prezentatorul are nevoie de o recuperare de șase luni

de Clara
  • Cătălin Măruță nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale.
  • Intervenția chirurgicală s-a încheiat cu succes.
  • Cătălin Măruță are nevoie de o jumătate de an pentru ca lucrurile să revină la normal.

Cătălin Măruță nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale, iar acest lucru este cauzat de faptul că a fost operat la picior. Din fericire, intervenția chirurgicală s-a încheiat cu succes, dar drumul până la recuperarea completă este lung.

Cătălin Măruță are nevoie de o jumătate de an pentru ca lucrurile să revină la normal din acest punct de vedere, dar este încrezător că totul va fi bine.

Cătălin Măruță a avut nevoie de o operație la genunchi

Conform medicului care l-a operat, soțul Andrei trebuie să facă exerciții specifice în fiecare zi, acasă, după care, va trebui să apeleze la kinetoterapie. Doar în acest fel, prezentatorul va putea să revină la forma pe care o avea înainte de intervenția chirurgicală.

„Eu îmi fac recuperarea, trebuie să fac recuperare dimineața, la prânz și seara. Țineți-mi pumnii, am un drum lung de parcurs până să merg iar, ca înainte!”, a precizat acesta la Pro TV.

Prezentatorul a fost conștient pe tot parcursul operației

Cătălin Măruță a fost anesteziat doar local, motiv pentru care a putut să stea de vorbă cu personalul medical în tot acest timp. Cât timp Cătălin Măruță rămâne acasă, Adela Popescu este cea care i-a luat locul.

Aceasta a spus că știe cât este de greu să faci, în fiecare zi, emisiuni live, așa că nu a stat pe gânduri atunci când i s-a propus să îi țină locul o anumită perioadă de timp. Cei doi au avut multe proiecte împreună și s-au ajutat ori de câte ori au avut nevoie.

Cum prietenul la nevoie se cunoaște, Cătălin Măruță știe în cine poate să aibă încredere și pe cine se poate baza.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies